Obre portes la mostra fotogràfica Fotosport 2018 de Reus amb èxit de participació

L'exposició internacional d'imatges s'exhibeix al Palau Bofarull

Un any més torna l'exposició fotogràfica al Palau Bofarull de Reus del Fotosport 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l'Esport. Enguany ha tingut un èxit de participació amb uns 130 participants de tot el món, que han enviat més de 1500 fotografies les quals tenen com a eix conductor el món de l'esport.

Més de 1500 fotografies presentades al concurs

Aquesta mostra recull un total de 50 de les millors fotografies que han participat i que per tant, han resultat finalistes en el certamen fotogràfic. La Fotosport 2018, ha comptat amb la participació de  fotògrafs de 32 països diferents.  Aquesta exposició d'imatges relacionades amb l'esport es va inaugurar ahir, 4 d'octubre, a les dependències del Palau Bofarull on van assistir representants del departament de Cultura de la Diputació de Tarragona, així com el regidor de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Enrech, el president de la federació catalana de fotografia, José M. Andrés, el president del Club Reus Natació Ploms, Isidre Guinjoan, entre altres personatges.

Mostra fotogràfica Fotosport 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l'Esport
Mostra fotogràfica Fotosport 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l'Esport | Cedida
 

48 anys de Fotosport 2018 a Reus

La mostra fotogràfica Fotosport 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l'Esport es realitza des de l'any 1970 i està organitzada pel club esportiu reusenc Club Natació Reus Ploms.  Aquest saló fotogràfic internacional pretén mostrar al públic l'essència de l'esport amb imatges, fent promoció de l'esport a través d'instantànies vingudes d'arreu del món.

  

Els Jocs Mediterranis 2018 presents a la mostra fotogràfica

Com a novetat d'enguany, el certamen fotogràfic ha comptat amb un nou premi per aquelles imatges que estan relacionades amb els  Jocs del Mediterrani 2018 que es van dur a terme a la província de Tarragona, un premi que s'ha incorporat de manera excepcional en aquesta edició.

Lucrecia i Tarracus ballant animadament sobre l'escenari.
Lucrecia i Tarracus ballant animadament sobre l'escenari. | Laia Solanellas

 

El llibre recopilatori del certamen

A més, durant la inauguració del Fotosport 2018 al Palau Bofarull de Reus, també  es va presentar un llibre sobre el certamen que recull un centenar d'obres presentades a concurs. Aquest llibre es complementa amb informació addicional sobre les persones que van presentar les fotografies aquest any i que han resultat guanyadores, així com diferents conceptes relacionats amb la participació en la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l'Esport.