Cau un tros de façana d'un edifici del carrer de Sant Serapi de Reus

S'hi han desplaçat els Bombers i la Guàrdia Urbana per tal d'evitar incidents i assegurar la zona

Durant el matí d'avui dimecres, 1 d'agost, han tallat el carrer de Sant Serapi de Reus com a conseqüència del mal estat d'una façana d'un dels edificis. Així doncs, s'hi ha desplaçat una dotació de Bombers i dos policies de la Guàrdia Urbana de Reus per solucionar el problema i evitar possibles incidents. 

Asseguren la façana d'un edifici del carrer de Sant Serapi

L'incident s'ha produït aquest matí, concretament quan passaven deu minuts de les deu del matí. S'ha enviat un cotxe i un camió de Bombers, a banda de la Guàrdia Urbana de Reus. Un dels bombers s'ha dirigit a dalt de tot de l'edifici i ha retirat les pedres que es movien  per tal que no caiguessin sobre els vianants i assegurar la façana. Fins al moment, la Guàrdia Urbana ha prohibit el pas per aquest carrer per evitar accidents  i vetllar per la seguretat dels veïns de la localitat. 

Imatge d'un dels bombers retirant les pedres que es movien
Imatge d'un dels bombers retirant les pedres que es movien | Clàudia Carles

Altres successos a Reus

El passat dissabte, 28 de juliol, un nen de cinc anys va caure des del balcó de casa seva a Reus, concretament a l'avinguda dels Països Catalans. El petit es va precipitar des del segon pis.

  

A continuació, va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb un pronòstic greu. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar una ambulància bàsica del SEM i una altra de medicalitzada. El menor va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives pediàtriques de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va coincidir amb el nen tarragoní que es recuperava de les ferides que li va provocar la caiguda des d'un pis de Campclar, a Tarragona.

Cal destacar que ja és la segona caiguda d'un nen en els darrers deu dies, ja que un infant de quatre anys va caure d'un edifici del barri de Campclar, a Tarragona