Un dona, ferida i intoxicada en l'incendi d'una cuina a Reus

La dona ha sigut evacuada a l'Hospital Sant Joan

Una dona ha resultat ferida i intoxicada de caràcter lleu en un incendi en una cuina d'un habitatge a Reus. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís poc abans de la una del migdia, quan els han alertat d'un incendi al número 15 del carrer de Vilallonga, en un habitatge ubicat a la quarta planta d'un edifici de sis pisos. Les flames han cremat la campana extractora de la cuina i també n'han quedat afectats els armaris

L'incendi ha obligat a confinar els veïns

Com a conseqüència del fum del foc, una dona ha resultat intoxicada de caràcter lleu, i sembla que les flames també li han produït cremades a la mà. L'incendi també ha provocat que els Bombers confinessin la resta de veïns del bloc de pisos a casa seva, i informen qe no hi ha hagut cap més persona afectada per les flames ni pel fum. 

Traslladada a l'Hospital Sant Joan amb intoxicació lleu i cremades

Fins al lloc dels fets hi han acudit quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció del foc i han ventilat l'habitatge i l'edifici. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha acudit fins a aquest punt de la capital del Baix Camp per atendre la dona ferida, la qual finalment ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital Sant Joan de Reus amb intoxicació lleu de fum i cremades a la mà. 

Nit de dilluns amb incendis d'un cotxe robat i un contenidor a Reus

La matinada d'aquest dilluns, 23 de juliol, els Bombers de la Generalitat van actuar en dos incendis que es van produir amb mitja hora de diferència en punts diferents de Reus. Primer van rebre l'avís d'un cotxe, un BMW, cremant-se en una riera de Mas Pellicer, el qual s'ha sabut que havia sigut robat a una empresa de jardineria d'Alcover. Trenta minuts després, els Bombers van ser alertats d'un  contenidor cremant-se al carrer de Pau Font de Rubirat, el qual van poder apagar amb deu minuts.