Ferit un home en caure al forat d'un ascensor a Reus

Es tractaria d'un treballador que hauria relliscat i caigut en el forat

Durant aquest dijous, 26 de juliol, un home ha caigut dins el forat d'un ascensor mentre treballava en un edifici en obres a Reus. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 10.52 hores i han tret l'home amb l'ajuda de la resta de treballadors de l'obra.

Un treballador ferit en un edifici en obres de Reus

L'accident ha passat aquest matí, quan un treballador de les obres que s'estan realitzant en un edifici del carrer de Riera d'Aragó, concretament en el número 9, hauria relliscat i, finalment, ha caigut dins el forat de l'ascensor de l'edifici on s'estan realitzant les obres, segons ha avançat el Diari Més.

L'avís al 112 ha estat quan faltaven pocs minuts per les onze del matí, Tot seguit, entre els treballadors de l'obra i els Bombers han aconseguit treure el treballador del forat. Llavors, l'han immobilitzat fins que ha arribat l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'home, amb pronòstic moderat,  ha estat evacuat per l'ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Una dona ferida per la mossegada d'un gos a Reus

Una veïna de Reus va ser mossegada per un gos de raça Pit Bull Terrier, el passat diumenge 22 de juliol. La víctima va ser atesa a l'Hospital Sant Joan de Reus, perquè va patir ferides sagnants en diverses parts del cos.

L'incident, que va tenir lloc al carrer dels Noguers, a la urbanització Aigüesverdes, va passar quan el gos va bordar i ensenyar les dents a la dona. La veïna de Reus, es va espantar i va intentar posar-se dins un vehicle, però el gos va mossegar-li la cama esquerra, fent-li ferides que van provocar que la víctima rebés quatre punts de sutura.

Tanmateix, també va patir ferides a la mà, ja que va intentar evitar les mossegades del ca posant-li a la boca. Després de sortir de l'hospital, la dona va posar una denúncia per l'atac del gos i les lesions que li va provocar a la comissaria central de la Guàrdia Urbana.

A més, el propietari del gos que va mossegar la dona, amb nacionalitat dels Països Baixos, podria no tenir la llicència necessària per a gossos potencialment perillosos.