El Fes-te Pols de Reus celebra el 5è aniversari ple de sorpreses

La festa que dóna la benvinguda al Carnaval es durà a terme el pròxim dissabte 23 de febrer

Per cinquè any consecutiu arriba a Reus la ja consolidada cita del Fes-te Pols, l'acte previ al carnaval més esperat pels reusencs i reusenques. Aquesta festa de colors, música, vermut, confeti i rauxa s'ha consolidat al panorama reusenc i  enguany, celebra el seu cinquè aniversari  amb diverses sorpreses i amb DJ Ceba com a cap de cartell.

 

Cinc anys de pols de colors a Reus

Amb la pols de colors com a protagonista, el Fes-te Pols 2019 es durà a terme el pròxim dissabte 23 de febrer, a dos quarts de dotze del matí. Com ja és habitual, la  plaça del Baluard de Reus acollirà aquesta festa que dóna la benvinguda al carnaval reusenc. Enguany celebren el seu cinquè aniversari i per aquest motiu des de l'organització han preparat una programació especial plena de sorpreses.

'Guerra de tomàquets 2.0'

El Fes-te Pols va sorgir de l'associació Tronats de Reus, que organitzen diversos esdeveniements festius a la ciutat com el Tomet de Sant Ganxet. Un dels organizadors de l'acte, Xavi Salvador, explica a TarragonaDigital.com que «la idea va sorgir de la 'guerra dels tomàquets', amb la  idea d'embrutar-se i tranformar-lo amb una versió moderna  lligada al vermut». 

El Fes-te Pols a Reus cada any aplega més adeptes. | Laia Solanellas

 

Segons la organització «la finalitat del Fes-te Pols és complementar les festes que es fan a Reus amb actes més alternatius i partipatius». Una excusa per  donar la benvinguda a les festes relacionades amb el carnaval  reusenc. D'altra banda, també animen a la ciutadania a participar en aquest acte i seguir consolidant el Fes-te Pols a Reus.

 

Colors, música, rauxa i vermut

El vermut, la música i els colors seran els protagonistes d'aquesta jornada on els participants hauran de  treure una disfressa vella de l'armari per omplir-la de colors.  Enguany,  la festa estarà amenitzada per DJ Ceba que farà ballar a tots els assistents durant el migdia del dissabte 23. Com a novetat d'enguany, i amb motiu del 5è aniversari del Fes-te Pols, des de l'organització confirmen que els assistents es trobaran amb «sorpreses que es portaran a cap durant el transcurs de la festa».

El Fes-te Pols s'ha consolidat al calendari reusenc. | Laia Solanellas

 

Precaucions durant el llançament

D'altra banda, des de l'organització recomanen que aquelles persones que pateixen alguna insuficiència respiratòria, prenguin precaucions. No obstant això, es repartiran mascaretes gratuïtes i es recordarà que en el moment del llançament de la pols no es faci servir cap mena de flamisell  ni dispositius inflamables. El Fes-te Pols està organitzat per l'associació  Tronats de Reus, que com cada any preparen a la ciutadania per rebre el Carnaval.