La macrofesta de Cap d’Any de Reus tindrà un punt lliure d’actituds sexistes

L’Olympic New Year’s Eve, al Pavelló Olímpic de Reus, serà la festa de Cap d'Any de referència al territori

Cada cop queda menys per la que serà la Macrofesta de Cap d’Any més important al territori: l’Olympic New Year’s Eve, al Pavelló Olímpic de Reus i, com no podia ser d’una altra manera, aquesta serà un esdeveniment lliure d’actituds sexistes. Des de Bandarra group, l’organització de l’esdeveniment, s’han adherit al protocol contra les agressions sexistes, per poder gaudir d’una entrada d’any 2019 sense pors ni violència de gènere, ni cap altre tipus de comportament sexista.

Per això,  al guarda-roba del Pavelló Olímpic de Reus hi haurà instal·lat el Punt Violeta, per si pateixes o veus algun comportament sexista o discriminatori durant la celebració del Cap d’Any, anar-hi i les responsables aplicaran el protocol necessari per ajudar, perquè No és No.

La festa de Cap d'Any a Reus serà la de referència enguany.
La festa de Cap d'Any a Reus serà la de referència enguany. | TarragonaDigital

 

Henry Méndez, cap de cartell de l'Olympic New Year’s Eve de Reus

La macrofesta de Cap d’Any al Pavelló Olímpic de Reus estarà encapçalada per l’artista dominicà Henry Méndez, que serà el gran reclam d’aquest esdeveniment, on hi haurà els millors èxits del cantant llatí: «Rayos de Sol», «Mi Reina» o «El tiburón» sonaran durant la nit a l’Olypmic New Year’s Eve de Reus.

Henry Méndez, artista convidat a la festa de Reus
Henry Méndez, artista convidat a la festa de Reus | Cedida

 

La festa de tancament d’any més important del territori començarà a les 12 de la nit i s’allargarà fins a les 7 del matí del dia 1 de gener del 2019, amb la millor música del moment en la macro Cap d’Any Loca Latino amb l’actuació de Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash, el Dj resident de l’Hangar i La Nuit.

Venudes 1.000 entrades de la macrofesta de Cap d’Any de Reus

Les entrades per la Olympic New Year’s Eve de Reus ja han sortit a la venda i gairebé mil entrades per la macrofesta de Cap d’Any de Reus ja estan venudes. Tots aquells que no es vulguin perdre la festa de referència al Camp de Tarragona ja poden comprar la seva entrada a través de la pàgina web de l’Olympic New Year’s Eve. Des de només 15 euros, amb una consumició; o bé per 20 euros amb tres consumicions. A més, també hi ha l’opció d’adquirir el ‘mulitpack’ per 40 euros que inclou cinc consumicions i el got de la festa. També hi ha un ‘Kit Pulsera VIP’, per 65 euros, que inclou la polsera VIP i tres consumicions.

Imatge d'arxiu d'una festa de cap d'any
Imatge d'arxiu d'una festa de cap d'any | TarragonaDigital

 

Sortegem 10 entrades per la Macrofesta de Cap d’Any al Pavelló Olímpic de Reus

Des de TarragonaDigital.com tenim en marxa un sorteig de 10 entrades individuals per gaudir de l'Olympic New Year’s Eve al Pavelló Olímpic de Reus. El sorteig es realitza al nostre perfil a Instagram @TarrgonaDigital i per participar-hi només heu de seguir aquests senzills passos:

— Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada» i deixar un comentari etiquetant dos amics, com a mínim, perquè també puguin participar al sorteig!

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al divendres 23 de novembre. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou el guanyador/a us contactarem per aquesta via. Molta sort!