Un espectacle del COS Reus 2021

Èxit de públic al Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2021 de Reus

El festival continua amb tallers a les escoles aquest novembre

El retorn als escenaris del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2021 ha estat tot un èxit. Aquest diumenge s'ha tancat l'edició d'aquest any amb una gran afluència de públic. Els espectacles programats han captivat a més d'un miler de persones.

Un festival que no acaba amb els espectacles i tindrà continuïtat a partir del 15 de novembre amb tallers a les escoles de la ciutat de Reus.

Segons el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, «hem gaudit amb el teatre gestual i la dansa, poques paraules per expressar molt, en un cap de setmana sense restriccions».

El Festival COS ha arribat en un moment de tornada a la normalitat que l'ha afavorit. Després d'un any que no es pogués realitzar, malgrat estar tot programat, a causa de la pandèmia.

Les entrades per a l'Orfeó Reusenc i per al Teatre Bartrina es van exhaurir i, a més, els espectacles que es van fer a l'aire lliure també van aconseguir una bona resposta de públic.

Ganhara va mostrar un procés creatiu molt elaborat i gairebé finalitzat. A més, va convidar al públic a parlar amb el director, un cop acabat l'espectacle. Destaca també la tendresa de 'Zero en conducta', i les sorpreses visuals d''Addaura'. També va sorprendre l'actuació de 'CienfuegosDanza' i la sincronització dels seus dos protagonistes.


 

L'objectiu és aproximar la dansa i el teatre visual al carrer i es van poder veure des de propostes familiars com els hipopòtams fins al moviment expressat per als més experts a mans de la Laly Ayguadé, amb el seu duet de dansa contemporània, o el solo d'Akira, amb una clara influència del brakedance. 

El COS continua

El COS va més enllà de les actuacions d'aquest cap de setmana. A partir del 15 de novembre s'ha previst fer diversos tallers a les escoles, adreçats a alumnes de tercer de primària.

Es tracta d'un taller de moviment creatiu, amb l'objectiu de potenciar la creativitat a través del moviment, des de la llibertat i el respecte. Es faran dues sessions de 45 minuts, des del dia 15 fins al dia 29 de novembre. Donaran eines i recursos per tal de desenvolupar la creativitat a través de dinàmiques i jocs.