La Fira Centre Comercial brilla aquest Nadal 2021

La màgia i la llum de Nadal arriba a La Fira Centre Comercial de Reus

Ha començat la campanya amb l'encesa de llums i hi haurà sortejos i grans premis | Torna la cursa de Sant Silvestre

Nadal és una de les èpoques més boniques de l'any. L'ambient familiar, màgic i brillant envaeixen la societat amb gran il·lusió per aquest període. Uns dies on els llums il·luminen els carrers i establiments d'arreu. 

La Fira Centre Comercial de Reus també s'ha preparat per arrencar la campanya nadalenca d'aquest 2021. I ho han fet amb un dels moments més especials de la temporada: la tradicional encesa de llums de Nadal.

Des d'aquest 26 de novembre i durant la campanya de Nadal, els llums brillaran a l'interior del centre comercial i inundaran d'alegria tots els racons de La Fira. 

La Fira Centre Comercial brilla aquest Nadal 2021
Activitats i sortejos a La Fira | TarragonaDigital

Les activitats nadalenques no acabaran amb l'encesa dels llums. Un dels personatges més estimats de Nadal, el Pare Noel, també té un regal preparat per als més petits (i no tan petits).

Entre el 26 de novembre i fins al 7 de desembre, les 250 primeres persones que presentin al Punt d'Atenció al Client de La Fira un tiquet o diferents tiquets del mateix dia que sumin 25 euros, rebran un missatge ben especial.

Totes aquestes persones que ho compleixin, rebran abans del 25 de desembre un missatge molt especial i 100% personalitzat del mateix Pare Noel des de la seva llar a Lapònia. 

La Fira Centre Comercial brilla aquest Nadal 2021
La Fira ja ha encès els llums de Nadal | TarragonaDigital

En aquesta campanya nadalenca, les xarxes socials jugaran un paper molt especial per aconseguir grans premis. La Fira farà un sorteig molt especial entre totes les persones que es fotografiïn en un dels photocalls nadalencs repartits pel centre. 

Per poder participar en aquest sorteig, heu d'estar atents a les xarxes socials de La Fira Centre Comercial i començarà a partir del 29 de novembre. En total es sortejaran deu premis de 50 euros en compres. 

La Fira Centre Comercial brilla aquest Nadal 2021
La Fira Centre Comercial brilla aquest Nadal | TarragonaDigital

La Fira Centre Comercial també acollirà un clàssic esdeveniment nadalenc per l'últim dia de l'any. El 31 de desembre, per cremar els excessos dels dies de celebracions, torna la Sant Silvestre de Reus amb sortida des de La Fira a les 17.15 hores. A més, se celebrarà la cursa Sant Silvestre Kids, que començarà una estona abans, a les 16.30 hores. 

Tots els que vulguin participar podran inscriure’s i recollir el seu dorsal i samarreta a La Fira del 28 al 31 de desembre a la planta baixa del recinte. L'horari serà de les 16 a 21 hores el dia 28; de 9 a 21 hores el 29 i 30 de desembre; i de 9 a 14 hores el dia 31.