Imatge detall del cartell de La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial incorpora una nova gerent i preveu «obertures importants»

L'empresa propietària vol «potenciar els recursos humans dedicats al departament de centres comercials»

Patricia Perugini és la nova gerent de La Fira Centre Comercial de Reus. Silicus, l'empresa del grup Mazabi que va adquirir l'equipament, ho ha fet públic aquest dijous. La companyia afirma que aquesta incorporació es fa «amb l'objectiu de potenciar els recursos humans dedicats al departament de centres comercials».

Després dels darrers tancaments d'establiments importants, el centre comercial vol capgirar la dinàmica. Afirma que hi ha previstes o gairebé tancades diferents obertures per aquest 2022. L'arribada de Patricia Perugini no implica la marxa de Mayte Forján, sinó un reforç a l'estructura del complex comercial.

Perugini és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la URV i màster en Direcció Financera. Va ser gerent del Parc Central de Tarragona durant gairebé 15 anys entre finals del 2001 i mitjans del 2015. Posteriorment ha passat, entre el 2018 i aquest mes de gener, pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Ara arriba a la Fira, segons afirmen des de l'empresa, «amb molt d'optimisme i moltes ganes d'assolir els grans reptes que es plantegen al sector actualment». La funció de gerent al Fira Centre Comercial la desenvolupava, fins ara, Mayte Forján, que passarà a centrar-se en la gestió d'actius de Silicus. La mateixa empresa informa que la Fira «veurà ampliat el nombre de comerços aquests 2022 amb diverses obertures importants».

La primera serà la de Sushisom, una proposta de restauració asiàtica que ocuparà 600 metres quadrats de la segona planta. Aquesta marca compta amb cinc restaurants, però estaria treballant per obrir-ne una desena més, com és el cas del de Reus. A més de les noves obertures, la propietat de la Fira també apunta altres àmbits d'actuació que reforçarà aquest 2022.

Un d'aquests és «donar suport al teixit associatiu de la ciutat». Una manera de fer-ho és posant dos aparadors de la planta baixa, a peu de carrer, «a disposició de totes aquelles entitats de l'entorn educatiu i cultural». Oliva Garzón Escola de Moda serà la primera ocupant d'aquests espais, on exposarà les creacions d'algunes de les seves alumnes. Posteriorment també hi arribarà l'Escola d'Art i Disseny de Reus, que també hi exposarà creacions del seu alumnat.