Il·luminació font ornamental avinguda de Sant Jordi a Reus

Llum, aigua i paisatge urbà: Reus estrena 2 noves fonts il·luminades

Una iniciativa que s'ha fet per destacar l'interès paisatgístic, arquitectònic o patrimonial d'alguns elements i equipaments de la ciutat

Una fusió de llum, aigua i paisatge urbà és el nou espectacle lumínic que es pot veure a Reus durant les nits. L'Ajuntament de la capital del Baix Camp ha posat en marxa la nova il·luminació en dues fonts ornamentals de la ciutat.

Una iniciativa que s'ha començat a les fonts que hi ha situades a l'avinguda de Sant Jordi i de la plaça del Canal (avinguda de Salou). Dues actuacions espectaculars que s'han dissenyat amb criteris de paisatge urbà i que s'han executat en el marc del pla director d'inversions de manteniment de la via pública.

A més de les actuacions que ja s'han fet a les fonts de la plaça del Canal i de l’avinguda de Sant Jordi, també n'hi ha en altres en marxa. El contracte inclou treballs de millora a la font de la plaça d'Antoni Sabater, actualment encara en obres.

Les obres del pla director específic de manteniment de les fonts ornamentals tenen un pressupost de 46.000 euros. Unes tasques que es van adjudicar a Comsa Service Facility Management SAU.

Paisatge, arquitectura i patrimoni

La millora de l'enllumenat de les dues fonts ornamentals reusenques dona continuïtat a altres projectes de millora de la il·luminació que ha portat a terme el consistori reusenc. Una iniciativa que s'ha fet per destacar l'interès paisatgístic, arquitectònic o patrimonial d'alguns elements i equipaments de la ciutat.

En concret, les darreres actuacions que s'han fet en aquest sentit han estat a les façanes del Museu Salvador Vilaseca i de les Escoles Prat de la Riba i Pompeu Fabra. A més d'aquestes, també s'han fet instal·lacions d'aquest estil al sortidor de la plaça del Nen de les Oques.