Fotografia de família de la Ganxet Pintxo Modernista de Reus

La trentena de restaurants de la Ganxet Pintxo Modernista es fan la foto de família

La ruta de tapes de Reus es farà del 16 al 26 de maig | L'eix central de la Ganxet Pintxo és el Modernisme

La ruta gastronòmica de la Ganxet Pintxo, torna una edició més però enguany amb la pujada a 3,5 euros i amb el modernisme com a base. El que no canvia és la tradicional foto de família, on els restaurants que participen en aquest esdeveniment s'apleguen a la plaça del Prim per fer-se una fotografia junts. La ruta de tapes de Reus es farà del 16 al 26 de maig.

 

Tradicional foto familiar dels restaurants de la Ganxet Pintxo

Una trentena de persones en representació dels diferents establiments  de restauració que participen en l'edició de la Ganxet Pintxo de primavera, s'han aplegat aquest matí de dimecres 15 de maig a la plaça de Prim per fer-se la tradicional fotografia. En aquest acte també ha estat present el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, en un dels darrers actes com a representat d'aquesta institució reusenca.

Més quantitat i més qualitat

Els representants dels restaurants Museu del Vermut, al carrer de Vallroquetes, expliquen a  TarragonaDigital  que «per al negoci i econòmicament és una bona proposta». En relació al fet que enguany la ruta és modernista opinen que «és una aposta correcta, perquè és una ruta que lucra a la ciutat  i aporta una proposta diferent», afegeixen que «la gent sempre que s'apuja el preu es queixa, però si la qualitat i el servei és bo es recompensa».

El modernisme serà l'eix central de la Ganxet Pintxo.
El modernisme serà l'eix central de la Ganxet Pintxo. | Laia Solanellas

 

Aquest restaurant ha preparat una tapa sota el nom  «Fals caneló de Pere Caselles», es tracta d'un fals caneló amb una base de torrada sota i una salsa reduïda de vi negre amb una crema de formatge curat, una tapa «de més qualitat i amb més quantitat».

D'altra banda, els representants del restaurant Lizarran Reus, que fa tan sols quinze dies que han agafat les regnes del negoci, expliquen que «aquesta nova ruta anirà bé, perquè les tapes són de qualitat i al final el públic és qui decideix el que vol consumir». El restaurant de la raval de Sant Pere aposta per un ou passat per aigua amb una explosió del suc de cran d'olla, amb pa de brioix.