Interior d'una botiga Freshly Store

Freshly Cosmetics obre la primera botiga al centre de Reus

La botiga física obrirà a finals d'agost al número 21 del carrer Monterols

Freshly Cosmetics continua la seva expansió amb les botigues físiques arreu del territori i del món. I ara és el torn d'obrir un establiment a la seva ciutat de naixement l'any 2016, a Reus. 

La Freshly Store Reus serà una realitat abans de finals d'agost i estarà situada al número 21 del carrer Monterols, on hi havia la botiga de Jofre. Una oportunitat per a tots els veïns i veïnes de la demarcació per a gaudir dels seus productes en una botiga física.

A més de la nova Freshly Store a la capital del Baix Camp, la nova startup nativa digital i sostenible de cosmètica natural obrirà la segona a Barcelona, la Freshly Store Glòries, al centre comercial Westfield Glòries.

Les dues obertures seran una realitat en els próxims dos mesos i la companyia segueix treballant per poder seguir apropant-se als Freshly Fans amb més obertures abans de finals d’any. 

«Freshly no s'entendria sense Reus»

Freshly Cosmetics va nèixer a Reus l'any 2016. Des de llavors la companyia ha experimentat un creixement brutal en els últims sis anys i ja ha superat el milió de clients arreu d’Europa i els 100 M€ de facturació global.

Després d'obrir la primera botiga física l'any 2019 a Barcelona, i les Freshly Stores de Madrid (2020) i València (2021), ara redobla la seva aposta a la ciutat comtal i comença l'aventura a Reus. 

Els establiments físics van representar un 5% de la facturació de Freshly Cosmetics i la companyia espera que amb aquestes noves obertures aquest percentatge segueixi creixent i que el retail guanyi pes. 

Per a Miquel Antolín, cofundador i CEO, «Freshly Cosmetics no s’entendria sense Reus i el territori. Vam néixer aquí l’any 2016 i feia temps que els Freshly Fans, proveïdors i institucions ens demanaven una botiga a Reus i ara que per fi ha arribat el moment, ens fa moltíssima il·lusió».

«Tenim molts Freshly Fans al Baix Camp, al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre i ens fa molta il·lusió poder oferir-los aquesta botiga perquè la seva experiència Freshly sigui insuperable», assegura el cofundador.

«Des del nostre naixement tenim una història molt lligada al territori i volem tornar-li tot el que ens ha donat en aquests últims anys». «A més de la Freshly Store Reus, també obrim la nostra segona botiga a Barcelona, la primera en un centre comercial». «Aquest model híbrid ens dona el millor de l’online i l’offline i estem convençuts que aquestes obertures no seran les últimes», conclou Antolín. 

Les obres d’aquestes noves Freshly Stores començaran en els pròxims dies i es preveu que les dues obrin les portes abans de finals d’agost. Per a la gestió de la Freshly Store Reus, la companyia contractarà diversos perfils professionals i els procés de selecció ja ha començat.