Intenten robar un comptador del gas i provoquen una fuita a l'avinguda de Salou

Els Bombers s'han encarregat de tallar el pas del gas i avisar a la companyia responsable

Aquest dilluns, 20 d'agost, els Bombers de la Generalitat han actuat a l'avinguda de Salou de Reus, en haver rebut l'avís d'una fuga de gas. En aquest sentit, els bombers han tancat la clau de pas del subministrament de gas i, després, han avisat a la companyia perquè es faci càrrec dels possibles desperfectes que hi puguin haver. La fuita s'hauria provocat a causa d'un intent de robatori del comptador del gas. 

Els Bombers actuen en una fuita de gas a Reus

Quan passaven tres minuts d'un quart de dues del migdia, els Bombers han rebut l'avís d'una fuga de gas en un carrer de la ciutat de Reus, concretament, ha estat a l'avinguda de Salou número 7.

Fins al lloc de l'incident, s'hi han traslladat quatre dotacions dels bombers, els quals han realitzat una actuació ràpida. En aquest sentit, s'han encarregat de tancar la clau de pas del subministrament del gas i així, tallar la fuita. Posteriorment, han trucat als encarregats de la companyia, perquè revisessin els possibles desperfectes que hagi pogut causar la fuita. A més, també s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana de Reus.

Tallen un carrer de Riudoms per una fuita de gas

El passat dijous, 16 d'agost, els Bombers van actuar a Riudoms per una fuita de gas al carrer de Sant Bonifaci número 4.  Perquè el problema no anés a més, els bombers van enviar dues dotacions per posar fi al problema i, a més, també s'hi van traslladar la policia local i un tècnic de la companyia de gas.

De resultes de l'incident, però, no va haver-hi cap afectat i no es va haver de desallotjar cap veí de la zona. Tanmateix, els bombers van establir un perímetre de seguretat, per evitar qualsevol problema.

D'altra banda, el que es va tallar va ser el carrer mentre estaven actuant els bombers i, un cop solucionat el problema, es va restablir la normalitat a la zona. Així doncs, el carrer es va reobrir a la circulació i als visitants, un cop els bombers i la companyia de gas van finalitzar les tasques per acabar amb la fuita de gas.