Foto de família del lliurament de la XV edició dels Premis Gaudí Gresol

La Fundació Gresol lliura els seus Premis Gaudí a la Notorietat i l'Excel·lència

Entre els guardonats, hi havia Susanna Griso, el doctor Antoni Trilla, PortAventura World o Juan Carlos Unzué, que no ha pogut assistir a la gala

La Fundació Gresol ha lliurat aquest divendres al vespre els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que enguany han arribat a la seva quinzena edició. La gala de lliurament, celebrada a les instal·lacions de firaReus, ha comptat amb la presència de tots els premiats, excepte Juan Carlos Unzué, que han recollit personalment el guardó, un bust de Gaudí obra de l’escultor Joan Matamala.

Els premiats d'enguany, a més de Juan Carlos Unzué (Esport), han estat PortAventura World (Medi Ambient), Josep Sánchez-Llibre (Lideratge Empresarial), Vicent Sanchis (Periodisme), Susanna Griso (Televisió), La Cubana (Teatre), Margaryta Yakovenko (Literatura), Genís Roca (Talent Digital), el doctor Antoni Trilla (Català Il·lustre) i Lucrecia (Música).

Es recupera el sopar de gala solidari: enguany en benefici de la Fundació Miquel Valls

Després de dos anys sense poder celebrar-se —cal recordar que l'any passat es va haver de suspendre a darrera hora—, enguany s'ha pogut recuperar el sopar de gala solidari, que va tenir lloc després del lliurament de guardons. La cita ha reunit prop de 250 persones i ha estat en benefici de Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; o el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, que han lliurat alguns dels guardons.

Esment especial a Juan Carlos Unzué

Tot i que no ha pogut assistir presencialment a recollir el guardó, l'organització dels Premis Gaudí Gresol ha tingut unes paraules per a Juan Carlos Unzué, premiat en la categoria d'Esport. En aquest sentit, han agraït «tot el seu esforç i lluita per donar visibilitat a l'ELA i ajudar a recaptar fons per aquesta causa». En el seu lloc, l'ha recollit el seu amic Siscu Morell, afectat també per l'ELA.

Per part de PortAventura World la persona que ha pujat a l'escenari per recollir el premi és el president del Consell d’Administració, Arturo Mas-Sardá, qui ha estat acompanyat per altres directius del parc com Fernando Aldecoa, director general d’Operacions i finances; Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura; o Choni Fernández, directora RSC i Serveis Centrals.

Per part de La Cubana, han estat tres les persones que han recollit el guardó: el director de la companyia, Jordi Milán, i les conegudíssimes actrius Mont Plans i Montse Amat, que han treballat amb La Cubana en diferents etapes. El colofó de la gala ha estat l'actuació de la cantant cubana Lucrecia, que ha obsequiat el públic assistent amb dues cançons del seu repertori.