Imatge dels integrants del grup de música Ginestà

Ginestà posa més entrades a la venda pel seu concert al Teatre Bartrina de Reus

L'actuació dels germans Serrasolsas formarà part del Festival Accents

L'organització del Festival Accents ha informat de manera oficial aquest dijous 11 de novembre que es posen a la venda 150 noves entrades pel concert de Ginestà, que se celebrarà el pròxim 28 de novembre al Teatre Bartrina de Reus.

Gràcies a la flexibilització d'algunes restriccions  contra la Covid-19, l'escenari de l'actuació ha pogut ampliar l'aforament d'un concert que ja havia exhaurit totes les entrades.

Un grup format per dos germans

Ginestà és una banda  comandada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans de Sant Andreu de Palomar que expliquen la quotidianitat i els seus ideals i pensaments a través de la música pop, la cançó protesta i el folk català.

L'actuació de la banda serà una de les últimes que els hi queden marcades al calendari en referència a l'actual gira musical, del seu primer disc, que estan duent a terme. A més, hi ha la possibilitat que el Teatre Bartrina sigui testimoni  de la interpretació d'alguns temes del seu nou treball, que veurà la llum ben aviat. 

Aquest és el seu últim vídeo interpretant la cançó 'l'Eva i la Jana', que ha generat molt de ressò  a les xarxes socials.

El concert tindrà una durada d'uns 90 minuts aproximadament i per poder accedir es poden comprar les entrades  de manera online a la pàgina web del Teatre Bartrina, amb un preu de 12 euros, o de manera presencial a la taquilla del mateix Teatre, tot i que el preu augmenta a 15 euros.