La Guàrdia Urbana de Reus millora el sistema informàtic per a l'elaboració d'informes més precisos

Una nova eina permet descriure detalladament els sinistres de trànsit i agilitza la redacció dels informes tècnics judicials

La Guàrdia Urbana de Reus ha incorporat una nova eina informàtica que té com a objectiu millorar la qualitat i la precisió en l'elaboració dels informes policials en matèria d'investigació d'accidents de trànsit; un àmbit que és competència d'aquest cos municipal de seguretat.

D'aquesta manera, amb l'ajuda de l'ordinador i el nou programa informàtic, els agents podran descriure i representar detalladament els sinistres que es produeixin a les diferents vies de la capital del Baix Camp alhora que permetrà agilitzar la redacció dels informes tècnics i facilitarà la presentació de les diligències judicials que la Guàrdia Urbana confecciona amb motiu de les seves intervencions.

Formació continua del cos policial reusenc

Tot l'àmbit de la seguretat pública de Reus, i molt especialment els agents de la Guàrdia Urbana del municipi, segueix una política de formació i millora constant per tal de dotar de més qualitat el servei que ofereix a la ciutadania.

En aquest sentit, el cos de seguretat segueix un programa de formació contínua que aquesta setmana s'ha focalitzat en un curs específic per a l'aprenentatge i ús efectiu de la nova eina informàtica. Les classes les imparteixen formadors de la mateixa Guàrdia Urbana i va dirigit a tots els agents i comandaments del cos.

Nou sistema de gestió del trànsit

L'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de la ciutat, ha posat en marxa un nou sistema de millora de la mobilitat  a l'avinguda de Castellvell i a la cruïlla de l'avinguda de l'Onze de Setembre amb el carrer del General Moragues, amb l'objectiu de  facilitar la circulació de vehicles i evitar retencions de trànsit.

D'aquesta manera, dispositius detectors de cues i una webcam situats a la rotonda, i una pantalla informativa ubicada a l'avinguda de Castellvell,  funcionaran interconnectadament per tal que els veïns estiguin informats en tot moment de l'estat del trànsit a la zona, tot contribuint a la millora de la mobilitat a la ciutat.

Tot plegat una eina que també és útil per obtenir informació de la rutina del trànsit de la zona, tot afavorint una millor gestió i planificació per part dels responsables de la mobilitat i el trànsit.