Porta principal del Classix precintada per la Guàrdia Urbana

El Classix hi torna: Precinten la discoteca de Reus per una festa il·legal sense mesures

La Guàrdia Urbana ha assegurat que ha enxampat una vintena de persones sense mascareta, fumant i bevent a l'interior

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat, aquest dissabte, el Classix, local de restauració i oci nocturn del raval de Robuster. No és la primera vegada que la policia local aixeca una acta en aquest establiment però, aquesta vegada, s'ha arribat a precintar-lo. Segons informa la policia, dins hi han trobat «vint persones sense mascareta, fumant i bevent».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des del local es defensa que ha sigut el servei de dinar, que no haurien tancat a dos quarts de quatre en punt, i que algunes persones haurien arribat més tard de l'hora límit i alguns veïns de la zona haurien alertat els agents en veure com entraven. Aquest cop, el resultat de la infracció ha anat més enllà i ha estat una denúncia per incomplir les mesures sanitàries contra la pandèmia, a més de diligències per desobediènciagreu al propietari del local per l'incompliment reiterat.

No és la primera vegada que la Guàrdia Urbana  actua al local en el marc de les restriccions contra la pandèmia. Avui hauria sigut l'avís d'un veí el que hauria alertat el cos policial a primera hora de la tarda.

Un local reincident i amb queixes acumulades

La discoteca Classix, tot i servir menjar, es tracta d'un local amb un perfil de clientela —abans de la pandèmia— més habituada a la festa, un local de nit. Des de la posada en marxa de les restriccions per la Covid-19, no és el primer cop que rep la visita de la Guàrdia Urbana reusenca, i és que s'havien convocat diverses festes —en aquell moment legals, però que no complien les limitacions imposades— i, a més, a les seves xarxes socials havien penjat imatges on es veia diverses persones incomplint a cara descoberta les mesures

Els veïns i veïnes de la zona havien alertat en diverses ocasions la policia per evitar que es tornés a produir aquest tipus de situacions, però no ha estat fins a avui que la Guàrdia Urbana ha decidit posar punt i final als incompliments i precintar el local.