ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat

Habiliten al Pi del Burgar la dotzena zona d'aparcament de la ciutat per a pares d'alumnes

La mesura ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat en la resta de centres on s'ha implementat

El Servei de Mobilitat i Circulació de  la Guàrdia Urbana de Reus ha implantat noves mesures de mobilitat a la zona nord de la ciutat, al  carrer Josep Vidal Llecha, que encercla per dos extrems el pàrquing públic de l'Avinguda Marià Fortuny. Concretament, aquesta mesura es basa en l'objectiu de la policia i la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Reus de millorar la seguretat i la mobilitat a les entrades i sortides de l'institut escola Pi del Burgar.

La dotzena zona d'aparcament per a pares d'alumnes

Aquests canvis  arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L’Olivera o l’escola Misericòrdia. D'aquesta manera, amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma dotze zones d’aparcament per a pares d’alumnes  en centres educatius de la ciutat.

La iniciativa ha obtingut  bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat  de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres. En concret,  s'ha reordenat l'aparcament davant els centres i s'ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries de 7.30 a 9.15 hores i d'11.45 a 18.00 hores.

L'Escola Pi del Burgar. | TarragonaDigital.com

 

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat  només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar.  La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.