Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus.

Detingut per vendre heroïna en ple carrer a Reus un home buscat des de feia setmanes

La Guàrdia Urbana investigava l’home des de feia setmanes

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un home per vendre substàncies estupefaents en ple carrer. El cos policial ja investigava l'individu des de feia setmanes i el tenia identificat com un venedor habitual de drogues, però no l’havia pogut enxampar en plena acció. La detenció es va dur a terme divendres passat, 7 de juny, quan els investigadors el van identificar quan venia heroïna a la cantonada del passeig Prim amb el carrer O’Donnell.

Quan els agents de la Guàrdia Urbana van poder detenir l'home, van decomissar la substància que estava intentant vendre, i van poder comprovar que es tractava d'heroïna. El detingut és un veí de Castelló de la Plana de 50 anys, va quedar arrestat per un suposat delicte contra la salut pública. El detingut va ser traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus i, posteriorment, el van lliurar, juntament amb les diligències, als Mossos d’Esquadra.

A final de maig la Guàrdia Urbana també va detenir un home de 29 anys que es movia en bicicleta per vendre drogues en diferents punts de la ciutat.