Ferit un home amb dos trets de bala a Reus

La víctima es va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la capital del Baix Camp

Un home s'ha presentat aquesta passada nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus, ferit. Segons ha explicat als agents, ha estat víctima d'un atac d'on ha sortit ferit per l'impacte de dues bales. L'home ha estat atès pels serveis mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Disparen a un home a Castellvell del Camp

Als voltants de les onze d'aquesta passada nit de 31 de desembre, un home s'ha presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus amb dues ferides. Segons ha explicat l'home als agents del cos policial català, ha estat víctima d'un atac mentre estava a Castellvell del Camp. Així doncs, un home que anava circulava amb una moto de color negre, es va aproximar a l'home i, quan estava a prop, el va disparar.

En aquest sentit, la víctima va rebre l'impacte de dues bales, una a la cama i un altre al gluti. Segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, l'home ha estat atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques i la vida de la víctima no perilla.

De resultes de l'incident d'aquesta nit de Cap d'Any, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies dels fets d'aquesta nit de cap d'any a Castellvell del Camp.

19 detinguts arreu de Catalunya l'últim dia de l'any

Els Mossos d'Esquadra han informat que hi ha hagut un total de 19 persones detingudes arreu de Catalunya l'últim dia de l'any. En aquest sentit, segons el cos policial català, cinc d'aquests arrestats han estat per motius relacionats amb la celebració de la revetlla de cap d'any en diversos punts de Catalunya.  Un d'aquests detinguts ha estat a Vila-seca, quan un home va agredir amb un vas de vidre a un client en una discoteca del municipi de la Costa Daurada, provocant-li diversos talls a la cara.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han detingut a sis persones per violència domèstica i/o de gènere.