Porta d'entrada de l'Hospital Sant Joan de Reus

L'Hospital de Reus anuncia canvis en l'horari de visites als pacients ingressats

El centre ha ampliat els horaris de visita davant la millora de les dades epidemiològiques

Novetats en els horaris de visita a l'Hospital Sant Joan de Reus, que ha anunciat una flexibilització en les restriccions vigents contra la Covid-19. Així, a partir d'avui s'amplia l'horari de visita als pacients ingressats al centre hospitalari i també es permet la presència d'un sol acompanyant, sempre el mateix, entre les 12 i les 20 hores a les àrees d'hospitalització no Covid.

Pel que fa a l'àrea de pacients amb aïllament per Covid-19, la presència d'un acompanyant estarà permesa entre les 14.30 i les 15.30 hores. En aquest sentit, en la zona de pacients amb Covid també es contempla, amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la mateixa habitació amb el pacient.

L'horari de visites a l'UCI

A la Unitat de Cures Intensives (UCI) es permet la presència d'un acompanyant de 14 a 20 hores a la zona no Covid, mentre que a la zona amb pacients en aïllament per Covid les visites queden restringides entre les 14 i les 15 hores. Pel que fa a l'àrea de Pediatria i Obstetrícia es permet la presència d’un acompanyant durant les 24 hores del dia, mentre que a Urgències, qualsevol visita ha d’estar prèviament autoritzada per l’equip assistencial.

L'Hospital Sant Joan de Reus ha recordat que es mantenen vigents les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d’entrada i un altre de sortida amb indicadors a terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot el recinte hospitalari.

Finalment, el centre hospitalari reusenc recomana les visites només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.