Entrada principal de l'Hospital Sant Joan de Reus, amb un autocar aturat a la parada

L'Hospital de Reus permet de nou la visita d'un acompanyant per pacient

Les visites, que s'han reprès aquest dimecres, tenen un horari d'una a tres de la tarda i de sis a vuit del vespre

Novetats sobre la visita de pacients a l'Hospital Sant Joan de Reus, que des d'aquest dimecres torna a permetre la presència d'un acompanyant per als malalts que estan ingressats al centre, «per afavorir-ne el benestar físic i emocional». Aquesta represa de les visites, que té un horari d'una a tres de la tarda i de sis a vuit del vespre, es farà a les àrees no Covid de l'equipament.

Pel que fa a l'àrea de pacients en aïllament per Covid-19, l'Hospital Sant Joan de Reus preveu l'acompanyament dels malalts de dos quarts de tres a dos quarts de quatre de la tarda, sempre que hi hagi autorització de l'equip assistencial. Així mateix, en aquesta zona, també es contempla  el confinament d'un acompanyant amb el pacient a la mateixa habitació.

Finalment, el centre reusenc compta amb un telèfon (663 044 578), operatiu de vuit del matí a vuit del vespre cada dia de la setmana, perquè les famílies es comuniquin amb els pacients de Covid.

Mesures anti-Covid vigents a l'Hospital Sant Joan de Reus

En un comunicat de premsa, el centre hospitalari ha explicat que «es mantenen les mesures de prevenció establertes» contra la Covid-19. En aquest sentit, la circulació de persones es fa a través d'un circuit d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors a terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada, així com als accessos a les diferents àrees.

També es manté l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica en tot el recinte hospitalari. En aquest sentit, el centre sanitari ha recomanat les visites «només si és necessari i, sempre, dins els horaris establerts».