L'Hotel Gaudí de Reus

Un altre edifici històric de Reus a la venda: 7 milions d’euros

L'edifici compta amb onze plantes i 87 habitacions

L'emblemàtic Hotel Gaudí de Reus tancava les portes el març del 2020 arran de la pandèmia. Després d'un intent d'obrir-les el passat mes de juliol, es va tancar de nou i des de llavors continuen les persianes baixades. 

L'hotel, situat entre els ravals de Robuster i Jesús, es va inaugurar el 1964. Durant dècades ha estat una referència a la capital del Baix Camp, però la pandèmia ha empès els seus actuals propietaris a prendre una decisió definitiva. 

L'empresa propietària de l'Hotel Gaudí ha decidit posar l'edifici que l'acull a la venda. En aquest sentit, Hoteles Gargallo amb recintes a Barcelona, Terol i Osca, ha posat preu a l'edifici del seu únic hotel a Reus.

En venda

El preu de venda que l'empresa propietària ha posat a l'Hotel Gaudí és de 7.000.000 euros, més el 2% d'honoraris sobre el preu final de compra a càrrec del comprador.  Aquesta és la xifra que han posat per aquest hotel de tres estrelles situat al tomb de ravals de Reus al portal Idealista.

L'hotel es caracteritza per ser un edifici d'onze plantes i compta amb 87 habitacions, entre dobles i triples.  A més, totes elles disposen de calefacció i climatització i els serveis de televisió i telèfon. 

Així mateix, el recinte hoteler de la ciutat de Reus també compta amb un gran saló de conferències, restaurant i cafeteria a la planta baixa. En total, ocupa 4.727 metres quadrats.