Imatge de l'acte d'inauguració de la placa en memòria d'Isabel Moreno al barri Parcel·les Casas de Reus

Reus inaugura la placa en memòria d'Isabel Moreno Reyes al barri Parcel·les Casas

La històrica líder veïnal va morir el passat mes de juny als 76 anys

Aquest dissabte al migdia l'Ajuntament de Reus ha inaugurat la placa en memòria d'Isabel Moreno Reyes, qui va ser presidenta fundadora de l'Associació de Veïns Parcel·les Casas i de l'Associació Ajuda'ns a Ajudar. Moreno, històrica líder veïnal de la capital del Baix Camp, va morir el passat 3 de juny a causa d'una malaltia.

L'acte, que ha tingut lloc al barri Parcel·les Casas, ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i ha comptat amb la presència d'altres regidors i regidores, així com persones de l'entorn més proper d'Isabel Moreno i veïns i veïnes de la zona.

Reconeixement al seu compromís amb el moviment veïnal de la ciutat

La iniciativa s'emmarca en la voluntat del govern municipal de Reus de reconèixer la tasca i les aportacions dels reusencs i reusenques a la vida col·lectiva, així com de traslladar el seu exemple a les noves generacions.

En aquest cas, amb la inauguració de la placa que dona nom a la rambleta entre els carrers Notari Rull i Riera de l'Escorial, es ret homenatge a Isabel Moreno Reyes en reconeixement del seu compromís amb el moviment social i veïnal de la ciutat.