El cotxe cremat la nit de dilluns a Reus era robat

La Guàrdia Civil va comprovar que pertanyia a una empresa de jardineria d'Alcover

La matinada del dilluns dos incendis van tenir lloc a Reus en un termini de només mitja hora de diferència entre ells. Un d'un cotxe cremat prop de la zona de Mas Pellicer i un altre d'un contenidor  al carrer de Pau Font de Rubinat, al centre de la ciutat. Ara, una investigació de la Guàrdia Urbana ha fet possible esbrinar que el cotxe calcinat a tocar d'una benzinera es tractava d'un BMW que va ser robat.
 

El cotxe robat que es va incendiar a Reus era d'una empresa de jardineria d'Alcover

La Guàrdia Urbana de Reus va investigar el número de bastidor i la matrícula del cotxe i va descobrir que es tractava d'un vehicle que va ser robat el passat 10 de juliol al centre de Reus. El BMW pertanyia a una empresa de jardineria d'Alcover, i els agents policials investiguen ara si el vehicle  podria haver estat implicat en algun acte delictiu i qui va ser l'autor de l'incendi.
 
Una dotació dels Bombers de la Generalitat va apagar el foc del turisme mitja hora després de rebre l'avís i cap persona va resultar ferida en cap dels dos incendis de la matinada del dilluns. 
 

Un contenidor va ser cremar-se al centre de Reus la matinada del dilluns

Només 30 minuts després de controlar l'incendi del turisme, els Bombers van rebre un altre avís d'incendi a Reus, concretament d'un contenidor cremant-se a l'altura del carrer Pau Font de Rubinat número 10, prop del Passeig Prim. En aquest segon incendi també ha treballat una dotació en solitari i van apagar el foc en un temps de 10 minuts. A les dues de la matinada, tots dos incendis ja estaven controlats i apagats i no hi havia cap perill per a cap persona. 
 

Un incendi de vegetació a Alcanar

El passat dissabte 21 de juliol es va declarar un incendi a Alcanar, prop de la carretera N-340, a l'altura del quilòmetre 1.063. Fins a nou dotacions de Bombers van treballar en l'incendi, que va cremar una hectàrea i mitja de vegetació. Afortunadament, no hi va haver ferits i el foc va ser estabilitzar al voltant de les cinc de la tarda.