Nou incendi de vegetació als voltants del Tecnoparc de Reus

Els Bombers hi treballen amb vuit dotacions terrestres i quatre d'aèries

Nou incendi de vegetació als voltants del Tecnoparc, el parc tecnològic situat als afores de la ciutat de Reus. En aquesta ocasió, el foc s'ha desencadenat pels volts de tres quarts de tres de la tarda d'avui dissabte, 4 d'agost, i ha provocat una columna de fum blanca i ben visible des de diversos punts del municipi.

A hores d'ara, les flames cremen un terreny no urbanitzat situat just al davant de la nau de l'empresa reusenca Cafès Brasilia, i diverses fonts afirmen que el foc ja ha travessat la carretera N-420, afectant una de les parets d'aquesta planta de producció.

Els Bombers hi envien un total de dotze unitats, entre aèries i terrestres

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, al lloc dels fets hi treballen fins a vuit dotacions terrestres  i unitats aèries —dos avions de vigilància i atac, un helicòpter bombarder i un helicòpter de comandament.

La C-14, tallada en els dos sentits de la marxa

Alhora, a causa del foc, la carretera C-14 —que connecta perpendicularment amb l'N-420, a pocs metres del lloc de l'incendi— ha estat tallada en els dos sentits de la marxa, durant més de mitja hora. Cap a les cinc de la tarda, el Servei Català de Trànsit ha informat que la circulació ja estava totalment restablerta, amb trànsit intens.

Una imatge de l'incendi de Sant Salvador
Una imatge de l'incendi de Sant Salvador | Twitter / @PedroSanchez_

Incendi forestal al barri de Sant Salvador, a Tarragona

Només uns Instants abans, cap a les dues del migdia d'avui dissabte, 4 d'agost, un incendi forestal ha cremat uns 2.000 metres quadrats de zona boscosa al barri de Sant Salvador, a la ciutat de Tarragona.

Les flames, en aquest cas, han afectat un espai de vegetació situat entre dos camins de terra i els Bombers de la Generalitat hi han treballat a través de diverses unitats terrestres i un helicòpter.

Els camins, que han actuat com a tallafocs, han facilitat les tasques de control i extinció de l'incendi.