Les Insubmises Roller Derby de Reus es donen a conèixer en el seu segon aniversari

Una jornada amb entrenament obert, vermut amb patins i dinar popular acollirà tots els interessats en aquest esport

El pròxim dissabte 20 d'octubre, el grup de patinatge Insubmises Roller Derby Reus, ha organitzat diverses activitats per donar a conèixer el seu esport  entre les veïnes i veïns de la capital del Baix Camp. Aquesta jornada, que compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus, s'esdevindrà  en el marc de la celebració dels dos anys d'existència de l'entitat.

Així doncs, el dia d'activitats començarà de bon matí, quan a dos quarts de deu les Insubmises Roller Derby oferiran un entrenament obert al públic a la pista del poliesportiu del municipi de Maspujols. En aquest entrenament, s'hi sumaran les noies integrants de l'equip Ingles de Acero, de Barcelona, així com de  membres d'altres grups de roller de Catalunya que no s'han volgut perdre a la jornada.

Totes elles faran una demostració de les seves habilitats i donaran una idea més acurada de la metodologia d'aquest esport, no gaire conegut entre el públic general; amb la voluntat també de guanyar noves adeptes al club.

Vermut, música i dinar popular

A partir de dos quarts de dotze del migdia, el carrer Sant Llorenç de Reus acollirà, amb la col·laboració del bar Campus, un vermut amb patins que celebrarà com cal els dos anys de l'entitat. Un vermut acompanyat amb música i al que tothom hi pot participar, sigui per passar una bona estona o per conèixer de més a prop aquest esport i les integrants de les Insubmises Roller Derby de Reus.

Finalment  a les tres de la tarda, i per tancar la celebració, s'ha previst un dinar popular al bar Campus per recuperar forces amb un bon àpat després del matí d'entrenament i celebració.

Les Insubmises Roller Derby de Reus es donen a conèixer en el seu 2n aniversari
Les Insubmises Roller Derby de Reus es donen a conèixer en el seu 2n aniversari | Facebook (@InsubmisesRdR)