Una invasió zombi passarà per Reus amb la «Walking Reus»

El 26 i 27 d'octubre es realitzarà la «Walking Reus» i la «Zona Infectada»

El dia dels morts ja s'acosta i a Reus no passarà desapercebut. Els carrers del municipi viuran una autèntica invasió zombi amb la «Walking Reus», una desfilada de morts vivents que inundarà els carrers de la ciutat  el pròxim 26 d'octubre. A més, aquelles persones més valentes de Reus podran participar en una  gimcana de proves de terror que es portarà a cap al Parc Sant Jordi, la «Zona Infectada»  el pròxim 27 d'octubre. 

Dins del marc de «La Palma Terror Show», es durà a terme aquestes dues activitats l'últim cap de setmana d'octubre per celebrar la festivitat de Tots Sants. Enguany, La Palma no farà el ja tradicional túnel del terror, sinó que se centrarà en aquestes dues activitats terrorífiques. A més, per participar en aquests dos esdeveniments s'haurà de realitzar una  inscripció prèvia, amb la condició que l'interessat porti dos litres de llet, ja que l'esdeveniment col·labora amb el Banc dels Aliments. Les persones que estiguin interessades encara són a temps de participar-hi.

Si s'és menor d'edat, es pot decarregar l'autorització i cal portar-la signada en recollir la invitació
Si s'és menor d'edat, es pot decarregar l'autorització i cal portar-la signada en recollir la invitació | Cedida

 

La desfilada, «Walking Reus»

Morts vivents ompliran els carrers de Reus amb l'objectiu de fer de la ciutat una autèntica zona d'invasió zombi. Aquesta activitat consisteix en una desfilada zombi que sortirà des de la plaça de la Llibertat fins a la plaça del Mercadal, el divendres 26 d'octubre a les vuit del vespre. Per participar en aquesta activitat hi ha dos mètodes; o bé s'assisteix ja disfressat i maquillat de mort vivent, o bé es pot participar portant la disfressa de casa i amb l'oportunitat de maquillar-se per professionals.

En aquest últim cas, s'haurà de fer una inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Aquesta activitat terrorífica va adreçada a joves d'entre 14 i 35 anys que estiguin disposats a espantar a tot aquell que se'ls presenti per davant.

Imatge d'arxiu d'un passatge de terror.
Imatge d'arxiu d'un passatge de terror. | TarragonaDiari.cat

 

La gimcana, «Zona Afectada»

Per contra enguany La Palma de Reus no durà a terme el tradicional passatge del terror, i realitzarà una gimcana de proves terrorífiques al Parc Sant Jordi. Aquest acte es portarà a cap el dissabte 27 d'octubre a partir de les 19.45 hores, primerament per joves d'entre 14 i 18 anys, i després, a les 22 hores el segon torn adreçat a joves de 14 a 35 anys. Aquests torns duraran una hora i 45 minuts, i els participants hauran de passar tota mena de proves amb el risc de ser infectats per algú. Per aquesta activitat sí que és obligatòria una inscripció prèvia.

Les inscripcions encara estan obertes

Aquestes activitats vénen organitzades per diferents entitats juvenils del territori, la Irasshai, l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i l'Associació de Jugadors de Rol de Tarragona. Totes aquelles persones interessades a participar, encara són a temps i ho poden fer posant-se en contacte amb el Casal de Joves de Reus. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a www.joventutreus.cat/terror, on està disponible tota la informació.