Joan Dausà tocant el piano i cantant

Joan Dausà torna al Teatre Fortuny de Reus després de tres anys

El compositor i cantant de Sant Feliu presenta el seu darrer disc, 'Ho Tenim Tot'

El Festival Accentsva encetar la recta final de l'edició del 2022 la setmana passada, i aquest dissabte arriba el penúltim concert d'enguany. Serà el de Joan Dausà, que tornarà a omplir el Teatre Fortuny de Reus tres anys després del seu darrer concert al mateix escenari. També va ser en el marc de l'Accents quan, l'any 2019, va fer les delícies del públic que va omplir l'espai.

Aquest dissabte, 10 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, l'escena es repetirà. Si no completament exhaurides, al web del Teatre Fortuny queden menys de deu entrades per vendre per entre 24 i 32 euros. Un èxit de públic que sol acompanyar l'artista de Sant Feliu de Llobregat.

Serà a la plaça del Prim de Reus per presentar el seu nou disc, Ho Tenim Tot. Un treball que arriba després de tres anys sense publicar-ne cap. Des del festival se'l defineix com un disc «vitalista i optimista» que ha tornat a comptar amb la producció de Santos&Fluren.

La gira actual beu de l'èxit de l'anterior, que es considera que va suposar un punt d'inflexió en la carrera de Joan Dausà. Des de l'Accents es destaca que «va accedir als grans festivals i espais escènics del país exhaurint les entrades a tot arreu on actuava», Teatre Fortuny inclòs. En destaquen La Gran Eufòria i Tot Anirà Bé, dues cançons que es van «incorporar al greatest hit català».

L'organització del festival també subratlla que Dausà «va compondre i cantar la cançó de l'anunci més important del país, el d'Estrella Damm». El d'aquest dissabte serà el penúltim concert del Festival Accents 2022. Serà l'últim d'aquesta edició a Reus, després que s'hagi consolidat el fet d'obrir escenaris arreu de la comarca i de les poblacions veïnes.

L'última proposta del festival és el concert d'Els Pets de la setmana vinent, el dissabte 17 a dos quarts de vuit del vespre al Teatre Auditori Casal Riudomenc. El grup de Constantí posarà punt final a l'Accents d'enguany amb la gira de 1963, títol del seu darrer disc. Un concert per al qual encara queden algunes entrades disponibles segons el web de l'equipament cultural.