Alumnes de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

Jornada de portes obertes a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

S'han organitzat tallers familiars i assajos de les agrupacions musicals oberts al futur alumnat

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus obre les portes del centre. Aquest dissabte es farà una jornada per tal de donar a conèixer les instal·lacions del centre i la seva oferta educativa al futur alumnat del curs 2022-2023.

Una jornada de portes obertes al centre reusenc on els interessats a assistir-hi s'hauran d'inscriure prèviament al web del centre.

Des de les 10.30 i fins a les 13 hores, les famílies interessades en els estudis de l'Escola — de 5 a 12 anys— podran veure les instal·lacions del centre a través d'un recorregut pels diferents espais.

Les visites que es faran durant el dissabte seran per grups. Durant el recorregut el professorat oferirà petites demostracions musicals de guitarra, piano, vent i corda fregada perquè els infants descobreixin els diversos instruments. En acabar, les persones assistents podran participar d'un taller de música en família.

En finalitzar la jornada del matí, a la tarda, s'adreçaran al futur alumnat de Grau Professional. A més de descobrir l'oferta del centre i visitar-ne les instal·lacions, les persones assistents tindran l'oportunitat de conèixer el professorat. També participaran en un petit assaig en directe amb l'agrupació que més els interessi.

Des de les 16 hores, la Sala Noble del Palau Bofarull acollirà una petita actuació de l'orquestra i del grup de guitarres i a les 18.15 hores serà el torn de la Banda a l'Auditori Higini Angles. L'assaig de la Big Band serà d'11 a 12 hores.

A totes aquestes actuacions s'hi podrà sumar el futur alumnat de Grau Professional. En el moment de la inscripció, haurà d'indicar en quina agrupació (banda, orquestra, grup de guitarra o Big Band) està interessat a participar i se li farà arribar la partitura corresponent.