Raig d'oli nou amb llesques de pa.

Dotze restaurants de Reus potenciaran l'oli nou DOP Siurana als seus menús amb unes jornades

S'organitzen en el marc de la Fira de l'Oli DOP Siurana, que durarà del 12 al 28 de novembre

L'Agència Reus Promoció, el Consell Regulador de la DOP Siurana i el Grup Unió han organitzat del 12 al 28 de novembre les Jornades Gastronòmiques de l'Oli Nou DOP Siurana per fer valdre aquest producte d'elevada qualitat i donar suport al sector de la restauració i l'hostaleria de la ciutat, que compta amb la col·laboració de l'AEHT de Reus.

12 establiments de restauració participants

Durant els quinze dies que duraran les Jornades organitzades en el marc de la Fira de l'Oli DOP Siurana, una selecció de 12 restaurants de la ciutat, que per primera vegada, més enllà de la degustació de l'oli a l'inici de l'àpat, oferiran als seus clients un menú complet creat especialment per aquest esdeveniment.

Aquests restaurants són Ferran Cerro, Casa Coder, El Círcol, L'Estel, La Giberga, Masia Crusells, Vermut Rofes, La Manigua, Lo Bon Profit, Cal Serret, Restaurant NH Ciutat de Reus i Flaps.

Enguany, els establiments participants faran un pas endavant, passant de fer una degustació de l'oli al principi de l'àpat a oferir una carta amb entrants, plats principals i postres que donen rellevància a l'Oli Nou de la DOP Siurana.

Per a les Jornades, s'ha planificat un fulletó on es detallen les propostes de cada restaurant implicat, disponible a partir del pròxim divendres dia 12 de novembre als diferents punts d'informació de la Reus Promoció, a la Fira de l'Oli DOP Siurana i als establiments participants.

Els hotels realitzen una oferta especial de cap de setmana a la ciutat

Un any més, els hotels de Reus realitzen una oferta especial de cap de setmana a la ciutat. En aquesta edició ofereixen durant el cap de setmana del 12 i 13 de novembre un paquet especial que inclou un descompte especial en el preu de l'habitació, una ampolla d'Oli Nou DOP Siurana, entrades per acudir a l'esmorzar de degustació d'oli i tiquets culturals per visitar alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat com el Gaudí Centre i els Museus de Reus.

La reserva es realitzarà directament als cinc hotels participants, que enguany són Brea's ****, NH Ciutat de Reus ****, Centre Reus ***, Reus Park *** i Ollé *.