Veïns del barri Mare Molas de Reus preocupats pels recents robatoris

Un total de quatre establiments s'han trobat indicis de robatori, en un d'ells s'han emportat la caixa

El Barri Mare Molas de Reus està vivint recentment una onada d'intents de robatori als establiments de la zona. Un total de quatre comerços s'han trobat indicis que han intentat entrar als seus establiments per robar-hi. En tres dels quatre casos els lladres no han pogut entrar a l'establiment, però sí que han portat a terme el robatori a la Pastisseria El Parc, on es van emportar la caixa causant nombroses destrosses.

Quatre establiments han mostrat indicis de robatori

Els establiments on s'han dut a terme els intents de robatori, han estat principalment botigues relacionades amb el món de l'alimentació. A la Pastisseria El Parc situada al carrer de Mare Molas, el propietari es va trobar amb la persiana de l'establiment xafada, el passat dimarts 16 d'octubre. Quan el propietari va anar a obrir la seva botiga al matí, es va trobar amb la finestra oberta i que li havien robat la caixa registradora. A més, els lladres van fer-li greus destrosses a l'establiment.

 

Els veïns reclamen més seguretat al barri

Els veïns es mostren insegurs al barri davant d'aquests fets,  denuncien que no hi ha gaire personal de seguretat a la zona i que per aquest motiu s'estan duent a terme els robatoris. Encara que en tres dels establiments afectats els lladres no han robat res, els propietaris dels locals s'han trobat les persianes mig obertes amb indicis d'entrar a robar.

També s'han trobat la porta forçada o el motor de la persiana trencat. Els veïns de la zona, manifesten que el Barri Mare Moles és una zona tranquil·la on normalment no es produeixen aldarulls. Per aquest motiu, es troben desconcertats davant d'aquests fets, i demanen més seguretat a la zona. Tanmateix, també  reclamen més neteja als carrers, ja que manifesten que hi ha una deixadesa  a la zona per part dels serveis de neteja.