Maria Arnal i Marcel Bagés

El Festival Accents s'atura a Reus amb l'actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés

L'actuació és el 10 de desembre a les 20.30 hores al Teatre Fortuny

El Festival Accents torna a fer parada a Reus per presentar en directe 'Clamor', el nou disc de Maria Arnal i Marcel Bagés. El segon treball de la seva carrera i que arriba tres anys i mig després de tancar la gira de 45 cerebros y 1 corazón (2017).

Ara, Maria Arnal i Marcel Bagés actuaran dins del Festival Accents al Teatre Fortuny. Ho faran el divendres 10 de desembre, a les 20.30 hores. 

El duet d'artistes han compost, gravat i produït aquest disc entre Barcelona i Atenes. Ho han fet conjuntament amb David Soler i no només redimensiona el concepte de tradició, sinó que l'introdueix definitivament a l'endemà.

Pop mutant que resulta d'un procés creatiu capaç de combinar la memòria lírica de Rodoreda i Verdaguer amb les mitologies especulatives de Donna Haraway i Ted Chiang, el ressò de Violeta Parra i Björk, la col·laboració de Kronos Quartet i Holly Herndon.

'Clarmo' son quaranta minuts d'una intensitat brutal. Un treballa que culmina l'expectativa generada per un debut omnipresent a les llistes de millors discos nacionals de la passada dècada i que es va poder escoltar en directe al Teatre Fortuny fa tres anys dins del Festival Accents. 

L'èxit d'aquell primer treball va ser el passaport per una gira mundial de més de cent cinquanta concerts a quatre continents, una abducció a escala global que no deixa de créixer.