Carles Pellicer Junts per Reus

Mariluz Caballero, número sis de Junts per Reus a les municipals

Professora d'Economia a la URV, és membre de l'executiva local del PDECat

La llista del PDECat de Reus de cara a les eleccions municipals segueix arribant en comptagotes. Aquest dilluns es va presentar el número cinc de la candidatura de Junts per Reus, que l'ocuparà l'empresari de l'oci nocturn reusenc Pep Cuerba. Demà a la tarda es presentarà la número sis de la formació de cara a les pròximes eleccions municipals, un nom que ja s'ha revelat.

María Luz —Mariluz— Caballero ocuparà la sisena plaça de la papereta de Junts per Reus. Segons ha avançat Canal Reus TV i han apuntat també a TarragonaDigital diverses fonts consultades, serà aquesta professora associada del departament d'Economia de la URV qui seguirà Pep Cuerba a la proposta electoral neoconvergent. Mariluz Caballero és llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en direcció de Màrqueting per la Pompeu Fabra.

Amb aquest nom es tanca l'encapçalament de la llista electoral de Junts per Reus. Liderada per l'actual alcalde, Carles Pellicer, compta amb Montserrat Vilella, actual regidora de Benestar Social, l'exsocialista Teresa Pallarès, la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, Pep Cuerba, presentat aquest dilluns, i Mariluz Caballero. La tercera i la sisena plaça les ocupen dones amb un perfil principalment empresarial i econòmic.

El recorregut professional de Pallarès també va passar pel món de l'Educació, i la seva experiència com a subdelegada del govern central a Tarragona obre força el ventall de possibilitats a l'hora de repartir les àrees de responsabilitat en cas que el PDECat repetís al capdavant del consistori reusenc després de les eleccions del mes de maig.

Presentació Montserrat Caelles
Imatge d'una de les presentacions de Junts per Reus d'aquesta precampanya | Jordi Olària

 

Formació i ocupació de Mariluz Caballero

La seva dedicació principal és a l'empresa Lear a Valls, on ha desenvolupat i desenvolupa diferents tasques de l'equip de màrqueting des de diferents jerarquies. A la URV hi imparteix classes als graus d'Administració i Direcció d'Empreses, Finances i Comptabilitat i Economia; i als màsters d'Economia i de Mercats Internacionals. Pel que fa al vessant polític, Mariluz Caballero forma part de l'executiva local del PDECat.

Ja va formar part de la llista electoral de CiU l'any 2015, on va ocupar el dotzè lloc a la papereta com a independent. L'any següent, ja com a PDECat, va entrar a militar al partit i va guanyar responsabilitat a la seva executiva local. Amb la renovació de l'aparell que es va fer el desembre del 2016 va assumir la responsabilitat de formació de l'agrupació local del PDECat de Reus.