Mas Carandell signa un conveni en formació i consultoria de RH amb FCC

La signatura ha anat a càrrec del president de la Fundació, Daniel Rubio, i el representant de Fomento de Construcciones y Contratas, Jesús Padullés

El passat dimecres 12 de setembre es va dur a terme la  signatura de l’acord entre la Fundació Mas Carandell i Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) per col·laborar en formació a mida, consultoria de recursos humans i ocupació.

L’acte va tenir lloc a les instal·lacions de Mas Carandell, situades al barri Gaudí de Reus, on es va signar un conveni  per treballar conjuntament temes sobre consultoria d’organitzacions i recursos humans, promoció de l’ocupació i qualificació professional entre la Delegació Catalunya de FCC, SA i la Fundació de l’Institut Municipal de Formació i Empresa (IMFE) Mas Carandell.

Les entitats col·laboren des de l’any 2009

Els encarregats de signar aquest conveni de col·laboració van ser el representant legal de Fomento de Construcciones y Contratas, Jesús Padullés, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació  en qualitat de president de la Fundació Mas Carandell, Daniel Rubio.

El regidor va explicar que aquest document és una ampliació que ratifica la relació, ja existent des de l’any 2009, entre les dues entitats dins del marc de la formació a mida, bonificable per la FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo), que s’ha especialitzat en més d’una quinzena d’activitats i s’han realitzat en diverses edicions durant tot aquest temps.

A més, la seva relació es basa, entre altres, en els àmbits formatius de Prevenció de Riscos Psicosocials, Salut i Habilitats Personals, Medi Ambient, i igualtat d’oportunitats. Ara, la novetat afegida és que s’afegeixen els temes sobre consultoria en desenvolupament de recursos humans i incorporació de personal.

Mas Carandell
Mas Carandell | Cedida

Mas Carandell oferirà condicions especials a FCC

L’acord signat especifica que la Fundació Mas Carandell haurà d’oferir a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas una formació a mida, juntament amb la gestió de certificats oficials de professionalitat, els processos de selecció de professionals i la consultoria en recursos humans. A més, ho hauran de fer en unes condicions especials i oferint en cada cas particular diversos descomptes.

Per una altra banda, aquest conveni també  inclou un contacte tècnic que es farà periòdicament per realitzar un estudi de detecció de les necessitats de l’organització, juntament amb la difusió d’actuacions que els pugui ser d’interès, tals com diferents jornades o seminaris. Ara per ara, la Fundació Mas Carandell  ha començat a treballar en el pla de formació 2018-2019 de l’empresa FCC.