Passadís central del Mercat Central de Reus

El Mercat Central de Reus ampliarà el seu horari a partir del pròxim mes d'octubre

L'equipament comercial obrirà 12 hores més a la setmana i dijous i divendres farà horari continuat

El Mercat Central de Reus ampliarà el seu horari d'obertura al públic a partir del pròxim mes d'octubre. Segons ha informat l'Ajuntament de Reus en un comunicat, el nou horari que estarà vigent a partir del 7 d'octubre suposarà 12 hores més d'obertura, apostant pels migdies i horari continuat dijous i divendres, des de les vuit del matí a les vuit del vespre.

La proposta s'ha pres després d'escoltar el Consell Assessor del Mercat Central. En aquest sentit, cal recordar que en els darrers mesos més d'un terç de les parades de l'equipament s'han reformat, bona part de les parades buides s'han ocupat, han arribat nous operadors i s'han realitzat obres per dotar de punts de degustació l'equipament.

Així, el nou horari que començarà a aplicar-se el pròxim mes d'octubre és el següent: dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8 a 15.30 hores, i dijous i divendres, de 8 a 20 hores.

«Un pas endavant»

El regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha assenyalat que «després de l'esforç fet pels paradistes per modernitzar les parades, ara és necessari un pas endavant amb els horaris». En aquest sentit, ha afegit que «ja l'havíem d'haver fet fa uns mesos, però es va deixar sobre la taula a causa de la pandèmia».

Prats ha manifestat que «som conscients que el tema dels migdies no serà fàcil, però estem convençuts que hem d’apostar-hi i fer que el Mercat Central esdevingui un pol d’atracció i de dinamització comercial de tota la zona». El regidor ha posat en valor «els espais de degustació i el creixement de l’oferta de menjar per emportar o consumir in situ».

Sobre la qüestió, ha conclós que «en total, són 12 hores més que ara, però entenem que ben distribuïdes i que segur ens ajudaran a impulsar el mercat de cara a facilitar l’accés als clients». El consistori ha explicat també que s'ha adquirit el compromís d'avaluar possibles canvi d'aquí a un any.