El Mercat Central de Reus, a punt per Nadal

Els Mercats de Reus incorporen els productes de supermercat a través de la venda en línia d'Ulabox

Actualment hi ha 15 parades del Mercat Central i Mercat del Carrilet

Els Mercats de Reus ja estan presents a la plataforma d'Ulabox. Aquest mes d'abril, la compra a les 15 parades dels mercats reusencs es pot completar amb productes de supermercats. Aquesta plataforma posa a disposició dels clients de l'àrea d'influència dels Mercats de Reus fins a 3.000 referències més que s'incorporen als productes frescos de les parades i arriben a casa el mateix dia en dues comandes diferents.

Les parades dels mercats reusencs fa més d'un any que treballen a través de la plataforma d'Ulabox i, actualment, ja n'hi ha 15 que venen en línia: del Mercat Central hi ha Xarcuteria K l’Anto, Polleria La Cantonada 108, Casa Borrull, Carnisseria Mestre Vilella, Carnisseria Antònia, Polleria Rosa Riba, Xarcuteria Àlex, Carnisseria Tremosa, Daniel Salinas, Pesca Salada Vidal, Carnisseria Bigorra, Fruites Martí Gisbert i Casa Pladevall; del Mercat del Carrilet, Fruitacasa i Peix i Marisc Casas.

A més d'agafar els productes que hi ha a les parades dels mercats, també s'hi poden afegir productes de supermercat  i rebre-ho a casa el mateix dia, tot i que en dues comandes diferents. Aquesta nova incorporació a Ulabox  arriba amb ofertes i descomptes per als clients registrats i els nous usuaris.

On arriben les comandes dels Mercats de Reus?

L’àrea de repartiment permet rebre els productes frescos dels Mercats de Reus a bona part del Camp de Tarragona, amb lliurament a les ciutats de Reus  i Tarragona  i a diverses poblacions del Baix Camp, l’Alt Camp i el Tarragonès.

El repartiment es divideix en dues modalitats: lliurament diari i lliurament un o dos dies a la setmana. En aquest sentit, en el diari s'inclouen els municipis de Reus, Tarragona, Almoster, Cambrils, Castellvell, La Canonja, La Selva del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms, Salou i Vila-seca. En el lliurament d'un o dos dies a la setmana hi ha els municipis de l’Aleixar, Les Borges del Camp, Maspujols, Mont-roig del Camp, Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Vilaplana, Vinyols i els Arcs, Valls, Alcover, Torredembarra, Perafort, El Morell i La Pobla de Mafumet.