Imatge oficial de la regidora de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella

Montserrat Vilella deixa l'acta de regidora a l'Ajuntament de Reus

Tanca una etapa d'onze anys al consistori reusenc, on ha gestionat l'àrea de Benestar Social

La regidora Montserrat Vilella (Junts) deixa l'Ajuntament de Reus. El consistori reusenc ha anunciat a darrera hora d'aquest dimecres que Vilella ha comunicat a l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i a la resta de membres del govern municipal, la seva voluntat de deixar l'acta de regidora. La renúncia serà oficial en el plenari municipi d'aquest divendres, que en prendrà coneixement.

Montserrat Vilella, nascuda a Reus l'any 1966, tanca així una etapa d'onze anys de dedicació a la política municipal, en els quals ha estat al capdavant de l'àrea de Benestar Social. Cal recordar que aquest era el tercer mandat que afrontava Vilella al govern de la ciutat, després que entrés a formar-ne part el juny del 2011, quan Carles Pellicer va ser escollit alcalde.

També era la segona tinent d'alcaldia

Actualment, a banda de gestionar l'àrea de Benestar Social, era la segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus. Així mateix, des de l'any passat ostenta el càrrec de directora general de l'Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

El consistori reusenc ha explicat que en els pròxims dies comunicarà com s'efectuarà el relleu i quina serà la nova composició del cartipàs municipal.