Carmina Pozuelo

Mor amb 49 anys la regidora del PSC a l'Ajuntament de Reus, Carmina Pozuelo

Pozuelo feia anys que lluitava contra una llarga malaltia

Últim dia de l'any tràgic per Reus. Carmina Pozuelo, regidora del grup municipal del PSC de Reus, ha mort aquesta matinada segons ha informat el partit a través d'un comunicat.

Pozuelo ha traspassat amb només 49 anys després d'una «intensa lluita» contra una llarga malaltia. Carmina Pozuelo era regidora al consistori des de finals del 2016 i ja feia anys que lluitava contra el càncer. Molt implicada en diverses entitats, era una persona molt estimada en el teixit associatiu reusenc.

Des del PSC de Reus han lamentat la seva mort agraint «la dedicació i entrega en aquests anys. Ha estat un exemple per tots nosaltres i el seu compromís i tarannà obert i dialogant perduraran per sempre», han assegurat.

Sandra Guaita, futura alcaldable del PSC a Reus, també ha afirmat sobre ella que era «una persona fascinant, excepcional», qualificant-la de valenta, lluitadora i treballadora. «Ha estat sempre una defensora de la justícia social, del medi ambient i del feminisme».

El PSC de Reus ha informat que ha anul·lat totes les accions previstes per aquests dies després de rebre aquest dur cop i ha enviat «escalf» a la família i amics de Carmina Pozuelo.