Imatge d'arxiu de la líder veïnal Isabel Moreno Reyes

Mor Isabel Moreno, històrica líder veïnal de la ciutat de Reus

Durant molts anys va ser presidenta de l'Associació de Veïns Parcel·les Cases

Isabel Moreno Reyes, històrica líder veïnal de la ciutat de Reus, va morir aquest divendres a la capital del Baix Camp a causa d'una llarga malaltia, segons va informar la seva família a través de les xarxes socials. Moreno, de 76 anys, va ser presidenta de l'Associació de Veïns Parcel·les Cases, barri on va viure durant més de sis dècades, i també estava vinculada a l'associació 'Ajuda'ns a ajudar', de la qual va ser fundadora.

A través del seu perfil de Facebook, la família de la històrica líder veïnal ha escrit que «lamentem informar que Isabel Moreno Reyes ha mort aquest divendres 3 de juny de 2022 a l'Hospital de Sant Joan de Reus a causa de la malaltia que patia». En aquest sentit, «per decisió expressa de la nostra mare, no es realitzarà vetlla en el tanatori, però sí que l'acomiadarem amb un respons i posterior enterrament».

La cerimònia tindrà lloc el pròxim dimarts, a les 10.30 hores, a la parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus. Així mateix, han anunciat que el perfil de Facebook es mantindrà obert «perquè puguem recordar-la tal com sempre ha estat, lluitadora, guerrera, vital i defensora de totes les causes aparentment perdudes, però que ella mai va deixar perdre».

Nombroses mostres de condol

La mort d'Isabel Moreno ha colpit la ciutat de Reus, on era una dona molt estimada. A través de les xarxes socials, s'han produït nombroses mostres de condol, lamentant la seva defunció. En aquest sentit, molts veïns i veïnes del barri de Parcel·les Cases i de la resta de la capital del Baix Camp han tingut bones paraules cap a una dona que han definit com a «lluitadora», «bona persona», «talentosa» o «bona amiga».

Des de l'àmbit polític de la ciutat també han lamentat la mort de la líder veïnal, amb mostres de condol de polítics —en actiu o ja retirats— i partits de tots els colors.