Arriba a Reus la primera Mostra de la Cervesa Artesana

Arriba a Reus la primera Mostra de la Cervesa Artesana

La jornada serà el dissabte 4 de maig a la plaça d'Evarist Fàbregas i comptarà amb participants d'arreu dels Països Catalans

La primera Mostra de Cervesa Artesana arriba a la ciutat de Reus de la mà de l'Associació de Cervesers del Baix Camp i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus a través de l'Agència Reus Promoció. La mostra serà aquest dissabte, 4 de maig, a la plaça d'Evarist Fàbregas. L'objectiu d'aquesta trobada és apropar els elaboradors de cervesa artesana i els seus productes al públic de la zona  i a tots els visitants de la mostra, per tal de donar a conèixer la manera en què poden acompanyar la gastronomia i enriquir-se mútuament. 

Una manera de promocionar la cervesa artesana 

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat que aquesta mostra és una bona excusa per apropar els productes de proximitat i de la terra al públic i, també, per promocionar un producte consolidat i que segueix creixent en el mercat, «alhora que la ciutat de Reus es projecta entre els seus ciutadans i també vers els visitants amb un nou valor afegit». D'altra banda, el president de l'Associació de Cervesers del Baix Camp, Jaume Margalló, ha afegit que «la voluntat de la mostra és poder ser un referent al Camp de Tarragona com a punt de trobada de productors de cervesa artesana, en un moment en què el consum i l'elaboració d'aquest producte es produeix en tot el país».

Els participants a la mostra d'aquest dissabte són: L’Anjub, de Vinebre; Castelló Beer Factory, de Castelló; Kusfollin, de Barcelona;  Les Clandestines, de Montferri; L’Espiga, de Sant Llorenç d’Hortons;  Hop Guerrilla, de Barcelona; La Beermuteria Food Truck, de Reus; La Pirata, de Súria; Reptilian, d’El Vendrell; Sufera, de Tarragona; El Tamboret formatges, de Cambrils; Vic Brewery, de Vic. 

Activitats que es realitzaran al llarg del dissabte

Aquest és el programa d'activitats previstes amb motiu de la Mostra de la Cervesa Artesana de Reus:

9.00 hores, arribada i muntatge dels participants

10.00 hores, esmorzar amb els participants a càrrec de l'associació

10.30 hores,  fil musical durant tots la jornada a càrrec de Qiman VdG

11.00 hores, obertura de portes

12.00 hores, biermutada  popular, olives i patates per a tothom

13.30 hores, primer concurs de Titius de Reus

14.00 hores, dinar popular  a càrrec de la Taverna Despertaferro

18.00 hores, el Bou de Reus  es passeja per la Fira

00.00 hores, cloenda

Els visitants podran adquirir una guia de participants i un got de vidre de l'acte per un preu de 3 euros.