'Músiques per al retrobament', el concert al Cementiri General de Reus

'Músiques per al retrobament' homenatja els difunts al Cementiri de Reus

Ha ofert dues programacions musicals diferents en dos escenaris separats

El concert 'Músiques per al retrobament' ha recordat i homenatjat les persones que ens han deixat durant aquest darrer any. Un esdeveniment que s'ha fet aquest dimecres al Cementiri General de Reus i ha ofert dues programacions musicals diferents en dos escenaris separats.

Els assistents han canviat d'espai a la mitja part per tal de poder seguir les dues programacions. Ja que, en l'actual context de pandèmia, s'ha reformulat l'acte que va néixer com a 'Concerts per al record'.

'Músiques per al retrobament' ha comptat amb la participació en un dels escenaris d'Anna Amigó Vilalta, violinista de base, cantant i compositora espluguina que treballa entre Catalunya i Bèlgica. En l'altre escenari, hi ha hagut l'actuació d'Albert Galcerà i Albert Carbonell amb una proposta musical adreçada a commemorar els 150 anys d'història del cementiri.

En aquest sentit, 300 persones, dividides entre tots dos espais, han gaudit dels concerts. Un d'ells ha estat ubicat a la zona que habitualment s'ha utilitzat, mentre que el segon s'ha fet a la part més nova del cementiri, per sobre de les Fonts de les Cendres.

L'activitat que recorda i homenatja els difunts forma part d'unes propostes que es fan dins l'Associació de Cementiris Significatius d'Europa, de la qual el Cementiri General de Reus en forma part des de la seva constitució.