Imatge d'un treballador de Nestlé a la fàbrica de Reus

Bona notícia: Inversió milionària de Nestlé a la fàbrica de Reus

La companyia invertirà un milió d'euros per incrementar la seva capacitat d'emmagatzematge

Nestlé ha anunciat aquest dijous que invertirà 1 milió d'euros a la seva fàbrica de cafè torrat, situada a Reus, per a reformar i augmentar la capacitat del seu magatzem. Segons ha explicat la companyia en un comunicat, la principal millora en el marc d'aquesta inversió serà la instal·lació de vuit noves sitges per a guardar el cafè verd. Aquesta inversió dotarà a la planta de Reus d'una major capacitat d'emmagatzematge i, a més, millorarà els processos.

El director de la fàbrica de Reus, Carlos Sanz, ha explicat que «el nou magatzem ens permetrà millorar l'operativa i incrementar la nostra capacitat d'emmagatzematge en un 20%. Amb aquesta i les últimes inversions, Nestlé reforça la fàbrica de Reus perquè continuï sent un referent en l'elaboració de cafè torrat en l'àmbit europeu».

Un impuls de més de 7 milions d'euros en dos anys

Aquesta nova inversió que s'ha anunciat aquest dijous —que incrementarà un 20% la capacitat d'emmagatzematge de la planta de la capital del Baix Camp, se suma als 6,5 milions d'euros que la multinacional ja va invertir l'any passat per a instal·lar una nova línia de producció de cafè que inclou un torrador d'última tecnologia, una màquina d'ompliment i avançats sistemes d'empaquetatge i paletització.

A més, el centre disposa del primer parc solar fotovoltaic de la companyia a Espanya. La instal·lació —que es va posar en marxa en col·laboració amb l'empresa proveïdora de serveis energètics Enertika— compta amb més de 1.500 panells situats en els terrenys de la fàbrica que proporcionen prop del 30% de l'electricitat anual de la planta. Això, suposa un estalvi de 280 tones d'emissions de diòxid de carboni (CO₂) a l'any.