Festa

Reus dirà «Hola 2023!» amb una gran festa a la plaça del Mercadal

La ciutat recupera la festa després de l'aturada per la pandèmia

La nit d'aquest dissabte, 31 de desembre, tanquem el 2022. Ho fem enmig d'unes festes de Nadal que han estat batejades com a les de la recuperació, i és que després de dos anys plens de restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquest ha estat el primer Nadal en què hem pogut gaudir de retrobades familiars i festes sense haver d'estar mirant el rellotge pel toc de queda o calculant quantes persones serem pel límit marcat per les restriccions.

Seguint aquesta línia, l'Ajuntament de Reus, a través de l'Agència Reus Promoció, ha decidit recuperar la festa per donar la benvinguda al nou any que s'havia convertit en una cita imprescindible per a moltes persones.

Així doncs, Reus donarà la benvinguda al 2023 amb la festa 'Hola 2023!' que es farà a la plaça del Mercadal, l'epicentre de la capital del Baix Camp. La darrera edició celebrada d'aquesta nit va ser la del 2019.

La festa arrencarà a les 23.30 hores amb una animació musical per gaudir dels últims minuts del 2022, i després de fer les Campanades al Mercadal envoltats de l'escalf dels centenars de persones que hi són presents, arrencarà la música de nou per donar la benvinguda al 2023.

En aquesta ocasió seran els Dj's Florida i Hermoso els encarregats de posar la música en aquest moment tan especial i arrencar el 2023 d'una forma molt divertida, ja que la posada en escena serà una 'batalla musical' que oferirà als assistents dos estils de música diferents amb foc, llums de colors i confeti.