Un 'pollofre' de La Pollería de Barcelona

Els gofres 'més picants' arriben al centre de Reus

L'establiment ha obert al carrer Monterols

La transformació dels gofres ha sigut radical. La història d'aquest dolç és ben llarga i consumida arreu del món, fins al punt d'elaborar-los de diferents maneres en cada punt del món. 

Una evolució que també s'ha vist en la cuina més tradicional. Uns plats que s'han desenvolupat en versions gairebé desconegudes per als consumidors i alhora sorprenents per als seus paladars. 

En aquest sentit, aquest dolç fet a base de farina, mantega, aigua, oli i ou, també ha patit una evolució. No en els ingredients que incorpora la massa, sinó en la manera de ser cuinades i la forma que se'ls dona. 

En concret, la moda dels gofres ha arribat al punt que han adoptat la forma de penis i vagines. En els últims temps s'ha pogut trobar aquest dolç de formes picants a moltes ciutats, i ara ha arribat a Reus.

Els gofres de moda arriben a Reus

Els gofres tradicionals, tal com els coneixem, tenen forma rectangular o ovalada, amb un dibuix alveolar en relleu. Tot i això, cada cop s'han fet versions diferents d'aquest aliment, com pot ser de forma rodona. 

Aquest dolç es cuina en gofreres fins que adquireixen un color daurat i són tendres per dins, però cruixents per fora. I, habitualment, se serveixen durant els desdejunis i els berenars amb diferents guarniments per sobre.

Les modes són passatgeres i canvien ben de pressa. I ara és el torn de trobar als carrers de Reus aquests gofres 'picants' amb forma de penis i vagines. Uns aliments més ben aviat coneguts com a 'pollofres' o 'conyofres'.

Una autèntica provocació culinària que pot comptar amb diferents recobriments i acompanyar-ho d'altres guarnicions per completar el seu dolç.

I ara aquest producte que està de moda arreu de l'Estat i que va començar a Madrid, ha arribat a Reus. El nou establiment on es vendran aquests dolços està situat al bell mig de la capital del Baix Camp.

En concret, a partir d'aquest divendres 1 d'abril, es podran comprar aquests particulars gofres al número 25 del carrer Monterols. El nou establiment que s'estrena a Reus portarà per nom 'La Mossegada'.