El nou magatzem pels passos de Setmana Santa de Reus

Les Associacions de Setmana Santa de Reus tenen un nou espai per guardar els passos

El nou espai està ubicat al polígon DINA

Les associacions de Setmana Santa disposaran d'un nou espai per a guardar els passos. Un canvi després d'arribar un acord entre l'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, i les mateixes associacions.

El nou espai, situat al polígon DINA, garanteix que les entitats continuïn tenint un espai. Millora molt les condicions que oferia l'espai actual i, en conseqüència, garanteix una millor conservació dels misteris.

El diàleg continuat amb l'Agrupació de Setmana Santa ha facilitat trobar la nova ubicació. La recerca ha format part del disseny del futur Centre Cívic Gregal, que es construirà a l’antiga nau magatzem de vins del Palau Boule al barri Niloga, i que fins ara acull els passos.

L'actual magatzem al carrer de Castellvell està immers en un projecte de rehabilitació. Preveu obrir un nou equipament cívic que donarà servei al conjunt de la ciutat. En especial, al barri Niloga, el carrer Ample, la carretera de Castellvell, el parc de Sant Jordi, la plaça de la Llibertat i la zona dl carrer de Doctor Robert i carrers adjacents.

Per primera vegada, l'allotjament dels passos al nou espai s’emmarca en un conveni que recull les obligacions de l'Ajuntament i de les entitats que hi emmagatzemaran els misteris, tant les que formen part de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa com les que signaran individualment.