Pallol

Mercadona confirma que obrirà un supermercat de 1.800 m2 al Pallol de Reus

S'ha remodelat la planta baixa de centre comercial El Pallol per ajustar-la al nou supermercat

La companyia de supermercats Mercadona ha confirmat l'obertura del nou establiment de Reus, després d'arribar a un acord amb Núñez i Navarro. Tal com va avançar TarragonaDigital, està previst que l'any 2023 el supermercat obri portes oficialment al centre comercial El Pallol, a l'epicentre de la capital del Baix Camp.

Amb la confirmació d'aquesta obertura, la cadena de supermercats completa el desplegament que està fent a la ciutat de Reus. El supermercat del Pallol se suma als oberts en els últims anys al passeig Misericòrdia, a l'avinguda Marià Fortuny o al carrer General Moragues, tots ells seguint el nou model de botiga eficient de la companyia, amb zona de plats preparats, entre altres novetats.

Plànil
Així serà el nou Mercadona del Pallol. | TarragonaDigital

Així doncs, Mercadona ha confirmat la nova obertura al Pallol donant també més detalls sobre com serà la botiga. Tindrà prop de 1.800 metres quadrats i comptarà amb dos accessos, un a la plaça d'Evarist Fàbregas i Pàmies, i l'altre amb entrada per la planta baixa. La seva obertura ha comportat la remodelació de la planta baixa del centre comercial, per adaptar el local que ocuparà gran part de la superfície.

Aquest Mercadona equiparà el centre de la ciutat amb un gran supermercat, el qual comptarà amb una nova oferta d'alimentació, neteja de la llar, higiene personal i menjar per a mascotes que se suma a la ja existent de moda, complements, esport, bellesa, oci, cultura i restauració.

L'Hotel del Pallol, a punt de caramel

El centre comercial El Pallol de Reus va obrir portes l'any 2007. L'objectiu d'aquesta gran transformació a la zona del Pallol era dinamitzar la zona, i ara mateix compta amb una quinzena d'establiments comercials. En el seu moment va suposar un canvi històric al centre de Reus, combinant la recuperació d'una superfície comercial amb la creació d'espais residencials.

La plaça d'Evarist Fàbregas i Pàmies està vivint ara també un altre gran canvi. Es tracta de la construcció de l'Hotel d'El Pallol, el qual està previst que acabi les obres pròximament.