casl joves reus

Reus estrena un nou servei d'atenció al jovent per entrar al món laboral

Aquest servei serà desenvolupat per personal especialitzat al Casal de Joves de La Palma

Els joves d'entre 16 i 29 anys que es troben en el procés d'entrar a món laboral,  disposen d'un nou servei d'assessorament al Casal de Joves de la Palma de Reus. Aquest servei entra dins del marc del programa Referents d'Ocupació Juvenil, que està subvencionat pel Servei D'ocupació de Catalunya. De dimarts a divendres, el Casal de Joves oferirà aquest servei a totes les persones que necessiten consells sobre el món laboral.

Servei d'acompanyament en el pas al món laboral

El nou programa del Casal de Joves La Palma de Reus, té com a finalitat facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i ocupacional. La persona encarregada de coordinar aquest servei coordinarà als agents del territori, i portarà a cap una atenció directa a les persones joves.

El programa inclou un equip de 79 persones arreu de Catalunya | Cedida

 

Recursos personalitzats per a cada persona

El programa Referents d'Ocupació Juvenil, intenta oferir a través del treball en xarxa i transversal dels diferents dispositius que treballen amb persones joves, un seguit de recursos destinats a les persones que sol·liciten aquest servei. Aquests recursos són personalitzats per cada persona que s'adreça al centre a la recerca d'ajuda, i es realitzen en funció de les característiques tant personals com socials de la persona sol·licitadora.

Servei per a joves d'entre 16 i 29 anys

Les persones destinatàries del servei Programa Referents d'Ocupació Juvenil són aquells joves d'entre 16 i 29 anys, i especialment les persones amb menor edat que pateixen especials dificultats  per motius personals o bé socials, i amb major necessitat d'assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu al sistema laboral o ocupacional.

Servei de dilluns a divendres

L'horari d'atenció del jovent a la persona que exerceix el servei de Referent d'Ocupació Juvenil és de dimarts a divendres de 10.00 hores a 14.30 hores, i dilluns, dimarts i dijous de 16.30 hores fins a les 19.00 hores. Els usuaris també tenen l'opció d'adreçar-se directament a l'Oficina Jove de La Palma  o bé demanar cita prèvia al telèfon 977010268 o per correu electrònic a jgarrido@reus.cat.