Arriba una nova edició del TEDxReus al Teatre Bartrina

L'esdeveniment, que recupera el format de tarda, se celebrarà el pròxim 16 de març | Les entrades ja estan a la venda

El pròxim 16 de març, el Teatre Bartrina acollirà la setena edició del TEDxReus, un certamen que reivindica les idees, les vivències i el coneixement en l’àmbit local. L'edició 2019 tindrà com a fil conductor el concepte «orígens», com a punt de partida nuclear, primitiu, de qualsevol creació humana.

La trobada, que se celebrarà a partir de les quatre de la tarda a l’emblemàtic teatre reusenc, comptarà enguany amb vuit ponents i dues actuacions musicals, i serà presentada per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà, col·laboradora habitual de RAC1 i la revista Sàpiens.

Un TEDxReus amb paritat de gènere

En aquesta edició, el TEDxReus serà paritari, amb la presència de quatre dones i quatre homes. Les ponents convidades, en aquest cas, seran Agnès Riera, esportista i docent en l’àmbit esportiu, i Magda Barceló, ‘coach’ de lideratge i aprenentatge organitzacional.

També hi seran Marta Domènech, exdirectiva de la marca MANGO de l’Hotel-Hostal Sport de Falset, i Mercè Gisbert, doctora en Ciències de l’Educació i catedràtica de Tecnologia Educativa del departament de Pedagogia de la URV.

El periodista falsetà Toni Orensanz, present

Pel que fa als conferenciants masculins, participaran de la trobada Albert Velasco, doctor en Història de l’Art per la Universitat de Lleida i conservador del Museu de Lleida, i Ignasi Llorente, expert en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), i autor del conte infantil ‘Mai no oblidaré el teu nom’.

Els acompanyaran Miquel del Pozo, arquitecte de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i autor del projecte de difusió cultural ‘#MA140 – Mirar al Arte en Twitter’, i el periodista Toni Orensanz, guionista ‘freelance’ i autor de ‘L’òmnibus de la mort’ i ‘El nazi de Siurana’.

Entrades a la venda i descompte per a joves

Les entrades per al TEDxReus 2019 ja estan a la venda i es poden adquirir, per 19 euros, a través del web tedxreus.com. Els joves de menys de 25 anys gaudiran d’un descompte, amb tiquets a 15 euros.