Façana del Centre Cívic Migjorn

Els centres cívics de Reus presenten la nova programació: s'ofereixen 180 activitats

Les inscripcions s'obriran el pròxim 1 de febrer

Els Centres Cívics de Reus inicien un nou quadrimestre amb 180 activitats programades, 35 de les quals completament gratuïtes per garantir-ne l’accés a tothom. La nova programació inclou els eixos temàtics habituals amb la incorporació d’alguns tallers sobretot en els àmbits de gastronomia, arts i activitat física. L'Ajuntament argumenta que «la diversitat d’activitats pretén donar resposta a múltiples interessos i àmbits d’interès de la ciutadania».

El fullet de la programació d’hivern i primavera 2023 continua amb la nova imatge presentada en la darrera programació de l’any passat, amb un format de diari i amb les activitats classificades segons eixos temàtics per tal de facilitar la cerca de les activitats. La programació d’activitats gratuïtes es continua consolidant amb una oferta que s’ha agrupat en quatre eixos: en família, ens movem, xerrades i espai gastronòmic.

La programació manté la col·laboració interdepartamental i de treball transversal amb altres departaments de l’Ajuntament de Reus i altres entitats i institucions. Alguns exemples són el projecte 'Temps x cures', les xerrades o activitats des del Mas Pintat o la col·laboració en tallers i xerrades amb els Centres d’Atenció Primària de la zona.

El termini d'inscripció s'obrirà el pròxim 1 de febrer

La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, ha destacat que «els centres cívics són un bon punt de trobada i socialització als barris de la nostra ciutat. Per això continuem apostant per enriquir i adaptar les  programacions a les necessitats i les demandes dels usuaris i usuàries i per augmentar el nombre d’activitats gratuïtes facilitant l’accés a tothom».

En l’apartat de novetats, cal remarcar l’ampliació de l’oferta en l’apartat de gastronomia als centres cívics Migjorn i El Carme. En l’àmbit de les arts gràfiques, plàstiques i escèniques, s’incorporen noves activitats als centres cívics Mas Abelló, Mestral, Migjorn, Ponent i Llevant. El termini de preinscripció a les activitats estarà obert a partir de l’1 de febrer i les matrícules romandran obertes mentre hi hagi places disponibles.